Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem féltek a deepfake media...

Nem féltek a deepfake media terjedésétől?

Figyelt kérdés

Bármilyen hirt be lehetne vele folyásolni, ezzel az embereket félre lehetne vezetni bármivel

https://www.youtube.com/watch?v=Wrald_EZgDQ

https://www.youtube.com/watch?v=GgTHe0D3_M0

2022. nov. 20. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Már jelen van, nem kicsit, nagyon

ezért is van ennyi vesztett sajtópere az úgynevezett nem FOS médiának, az úgynevezett FOS médiához képest.

2022. nov. 20. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:

11.

Mi a fos?

Amúgy szerintem mai világban már nem lehet megkülönböztetni a hamis felvételeket,mondjuk lehet, hogy egy hires személy mond valamit amire háború törne ki és hamis a felvétel. Háború közben meg már nem fogják kivizsgálni!

2022. nov. 20. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
12, ők igy röviditik a Független, Objektiv Sajtót F.O.S. helyesen
2022. nov. 20. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:

13.

Ok, viszont a független sajtó hogy ellenőrzi,hogy a videó eredeti-e?

2022. nov. 20. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezt a független, objektiv sajtótól kellene megkérdezni, mert sajnos nem vagyok jó gondolatolvasásban, vagy mások cselekedeteinek kitalálásában, rendre elbukok benne.
2022. nov. 20. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:

De tényleg aggasztó. Már most is keményen manipulál a média, durva belegondolni, hogy mik jönnek még.

Off:

Kedves 2-4-5-6-8-9 válaszolók, ha alapítotok egy Magyar Nyelvtannáci Pártot, én rátok szavazok!

2022. nov. 20. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!