A liberálisok szeretnék, hogy a jövőben drag queen-ek legyenek az óvó- és tanítónők?
Figyelt kérdés
Végülis a normális nemi identitás már úgyis unalmas, valami extrával fel kell dobni a dolgot. Amerikában a demokrata vezetésű helyeken egyre inkább ez lesz a trend. Lehet pár év múlva felvételi követelmény lesz majd ilyen helyeken.2022. nov. 16. 21:35
11/19 anonim válasza:
Semmi ilyesmi nincs a nyugaton sem, a könyvtárakban tartanak felolvasoesteket néha,nem oktatási intézményekben. Ezzel szemben az evolúciót nem egy ottani iskolában tagadják, ami teljes agymenes, mégse verem magam a földhöz, hogy úristen ott ez van a vallásos konzervatívok miatt, akkor néhány év múlva itt is ez lesz. Felnőtt ember vagyok, képes vagy megerteni, hogy az USA nem Európa, itt nem lesz szabad fegyvertartas és hasonlók sem. Majd ha itt fizikailag megjelenik valami, ami zavar, akkor kiallok ellene. De olyanok ellen nem küzdök, amik soha még csak fel sem merültek itt, nemhogy megvalósításig jutott volna.
13/19 A kérdező kommentje:
Olyan férfiak, akik nőknek öltöznek és eljátsszák, hogy nők.
2022. nov. 16. 23:20
14/19 anonim válasza:
Jujj ez nagyon félelmetesen hangzik. Rettegek 😱
16/19 A kérdező kommentje:
Jó, az igaz, hogy az USA-ban mindkét oldal még szélsőségesebb, mint itt, de lassan minden szivárog át Európába is, kezdve a woke ideológiától az LMBTQ-ig. Nekem nagyon taszító, hogy minden sorozatban ezt nyomják és a nyáron voltam Dániában, több szivárványos zászlót láttam az utcán, mint dánt. A plakátokon is úgy mutatják, hogy egy fehér és egy néger férfi csókolózik egymással. Ez gáz, mind a balos kultúrharc eredménye és a saját szememmel láttam.
2022. nov. 16. 23:28
17/19 anonim válasza:
Úr isten! És megharaptak a szivárványos zászlók? Voltál vele orvosnál? Én elmennék, lehet még most sem késő. Ha esetleg fekete férfi, vagy fehér férfivel csókolózó fekete férfi harapott meg, akkor sajnos menthetetlen vagy.
18/19 Fsms válasza:
Ahogy most halad ennek is örülni fogunk legalább valaki vigyáz a gyerekre. Gyerekem sulijában már napi szinten maradnak el az órák a tanár hiány miatt, csak gyerek megőrzés van. Beülnek egy 18 c fokos terembe és mobiloznak. Fidesz - 2023.
19/19 anonim válasza:
Ún. "balos kultúrharc" (akármi is legyen az), és ún. "LMBTQ propaganda" (akármi is legyen az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!