Milyen külföldi balos Youtube csatornákat ismertek?
Figyelt kérdés
Én őket nézem:
Hbomberguy (örök kedvenc)
Ethan is online
Shaun
Big Joel
Adam Something (ő magyar de angol nyelvű tartalmat készít)
Innuendo Studio
Some More News
2022. nov. 16. 13:48
3/15 anonim válasza:
Partizánok a kommunisták voltak, nem is tudom ilyen névvel hogy engedhetnek csatornát.
4/15 A kérdező kommentje:
Mármint külföldi
2022. nov. 16. 14:04
8/15 anonim válasza:
#3 A partizánok nemcsak hogy kommunisták voltak, hanem egytől-egyig népirtó gonosz gyilkosok.
9/15 anonim válasza:
"Innuendo Studio"
Őt baloldalinak tekintjük? Mármint én csak alt-right-ról szóló videót láttám és ha őt azok alapján baloldalinak vesszük, akkor kb. mindenki aki nem teljesen fogyatékos, az baloldali.
10/15 A kérdező kommentje:
"Innuendo Studio
Őt baloldalinak tekintjük? Mármint én csak alt-right-ról szóló videót láttám és ha őt azok alapján baloldalinak vesszük, akkor kb. mindenki aki nem teljesen fogyatékos, az baloldali."
Ez nem annyira az alt-right-ról szól:
2022. nov. 16. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!