Az origo ár mosdatja az oroszokat. Miért ennyire fontos ez?
"Vagyis nem az oroszok voltak"
Mennyire lényegretörő megállapítás. Nem a szegény ártatlan oroszok voltak, orbánnak megint igaza volt.
Hát a szegény ártatlan oroszok csak az ukrán fővárost bombázzák.
Felháborító hogy a dollárbaloldal megint az oroszokat akarja lejáratni.
ma 11:07
Szerinted mi a lényegi információ a történt eseményben?
Mert az hogy meghal két ember az nem lényegi info, ilyen történik naponta ezer a világon.
A lényeg az hogy ki és miért ölte meg őket, ez a fontos ez az érdemi történet amiről tájékoztatni kell a világot. Mert ha egy ukrán légvédelmi rakéta csapódott be akkor ez egy szomorú baleset, ha egy orosz rakéta, ne adj isten szándékosan akkor az meg egészen más kávéház.
"Szerinted mi a lényegi információ a történt eseményben?"
Ja, én nem foglaltam állást, csak mediálni próbáltam. A megfogalmazás nekem is sugalló egy kicsit, de erre nem mentem volna rá a kérdező helyében.
Én nem mosdatom az oroszokat, de mégis mi történt szerinted? Egy országot nem úgy támadnak meg, hogy random átlőnek két rakétát. Láttuk már, hogyan lövik mellé a csodás orosz rakétákat:
https://www.youtube.com/watch?v=6IwqmezeSuQ
Az idióta Zelenszkij meg egy háborús uszító, hogy ismét a nyugatot próbálja világháborúba sodorni.
Nem vagyok konteós, de tényleg, de simán el tudom képzelni, hogy:
Az oroszok rakétája "eltéved".
Biden vakarja a fejét, hogy ha ez kiderül, vissza kéne lőni.
Ha vissza lövünk, akkor armageddon.
Mondjuk azt inkább, hogy az ukránok voltak.
És az is lehet, hogy az ukránok tényleg bele akarták rángatni a NATO-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!