Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az origo ár mosdatja az...

Az origo ár mosdatja az oroszokat. Miért ennyire fontos ez?

Figyelt kérdés

[link]

"Vagyis nem az oroszok voltak"

Mennyire lényegretörő megállapítás. Nem a szegény ártatlan oroszok voltak, orbánnak megint igaza volt.

Hát a szegény ártatlan oroszok csak az ukrán fővárost bombázzák.

Felháborító hogy a dollárbaloldal megint az oroszokat akarja lejáratni.

2022. nov. 16. 10:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a kérdező arra céloz, hogy az Origo külön fontosnak tartotta kitérni arra, hogy nem az oroszok voltak.
2022. nov. 16. 11:07
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

ma 11:07

Szerinted mi a lényegi információ a történt eseményben?

Mert az hogy meghal két ember az nem lényegi info, ilyen történik naponta ezer a világon.

A lényeg az hogy ki és miért ölte meg őket, ez a fontos ez az érdemi történet amiről tájékoztatni kell a világot. Mert ha egy ukrán légvédelmi rakéta csapódott be akkor ez egy szomorú baleset, ha egy orosz rakéta, ne adj isten szándékosan akkor az meg egészen más kávéház.

2022. nov. 16. 11:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem barátaim a háborúpárti oroszok, egyértelmű, fideszesként.
2022. nov. 16. 11:14
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Hát igen. Sőt, a mocskos Origo így próbálja meg belekeverni az oroszokat, hiszen mindenki tudja az első perctől kezdve hogy az ukránok voltak, bezzeg az Etiópokat meg sem említi a cikkben, pedig ő nekik is lett volna indítékuk, és így ravasz módon az oroszokat próbálja besározni azzal hogy tisztára mossa őket. Szegény ártatlan ruszkik, ők semmiről nem tehetnek, fel sem kellet volna hogy merüljön a neve
2022. nov. 16. 11:15
 15/18 anonim ***** válasza:

"Szerinted mi a lényegi információ a történt eseményben?"

Ja, én nem foglaltam állást, csak mediálni próbáltam. A megfogalmazás nekem is sugalló egy kicsit, de erre nem mentem volna rá a kérdező helyében.

2022. nov. 16. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
13%

Én nem mosdatom az oroszokat, de mégis mi történt szerinted? Egy országot nem úgy támadnak meg, hogy random átlőnek két rakétát. Láttuk már, hogyan lövik mellé a csodás orosz rakétákat:

https://www.youtube.com/watch?v=6IwqmezeSuQ

Az idióta Zelenszkij meg egy háborús uszító, hogy ismét a nyugatot próbálja világháborúba sodorni.

2022. nov. 16. 11:32
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyok konteós, de tényleg, de simán el tudom képzelni, hogy:

Az oroszok rakétája "eltéved".

Biden vakarja a fejét, hogy ha ez kiderül, vissza kéne lőni.

Ha vissza lövünk, akkor armageddon.

Mondjuk azt inkább, hogy az ukránok voltak.

És az is lehet, hogy az ukránok tényleg bele akarták rángatni a NATO-t.

2022. nov. 16. 11:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, Biden mosdatja az Oroszokat a valósággal.
2022. nov. 16. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!