Most a jobboldaliaknak a melegekkel, vagy az LMBT-lobbival van bajuk?
Sokszor hallom, hogy a jobboldalnak semmi baja a melegekkel, csak az LMBTQ lobbival.
A katari focibajnokság kapcsán jobboldalról folyton azt hallani, hogy az ország nemet mond az LMBT-lobbinak, és aki ezért kritizálja az országot, az LMBT lobbista, pedig valójában, nem az LMBT-lobbit bünteti Katar, hanem a homoszexualitást. Szodómai törvény van.
Nem LMBT-seket zárnak börtönbe, hanem hétköznapi melegeket.
Hogy van ez?
Milyen szólásszabadságot akarok én korlátozni?
Csak arra reagáltam, hogy milyen volt régebben. Ma már sokkal elfogadóbbak az emberek, nem utálnak már annyian.
Nem azért nem degradál minket mindenki, mert félnek a következményektől, hanem mert tényleg úgy gondolják, hogy mi is emberek vagyunk.
Furcsa, hogy egyből arra gondolsz, hogy a szólásszabadság korlátozása miatt nem mocskol minket mindenki, nem pedig az elfogadás növekedése miatt.
Amúgy a szólásszabadság úgymond korlátozása pont régen volt fordított irányban. Ha valaki felszólalt a melegek védelmében, egyből kicsinálták, leb_zizták stb.
#8: "ez a hétköznapokban nem tartotta vissza az embereket, hogy kifejezzék, hogy egy csótánynál is kevesebbre tartanak."
Talán ennek az okát ott kéne keresni, hogy hogyan él a legtöbb b*zi. Pl. melegbárokba, parkokba, fürdőkbe járni b*zulni, szétdugatni magad minden idegennel, drogokkal belőni magad, AIDS-et összeszedni nem egy olyan életmód, amiről pozitív kép van az emberek fejében. Nem hiszem, hogy egy normálisan élő és viselkedő meleggel bárkinek bármi baja lett volna.
12-es
ok és okozat. Évszázadokig tiltott volt az ilyen kapcsolat, csak illegalitásban, lopva tudták kiélni a vágyaikat, miközben otthon feleség várta őket, akit a társadalom erőszakolt rájuk. Arról nem is beszélve, hogy a melegeket sosem bátorította úgy a társadalom monogám kapcsolatra, mint a heterokat, hanem pont ellenkezőleg.
Én úgy nőttem fel, hogy akik nem mocskolták a melegeket, még azok is azt mondták, hogy az ember intézze ezt titokban, de nem akarnak tudni róla, ergo olyan párkapcsolatról ne is álmodozzon, amit felvállalhat.
Nyugaton egyébként minél elfogadóbb a lakosság annál több a monogám párkapcsolat.
"Jobboldali vagyok, és vallásellenes ateista."
Sosem fogom megérteni, hogy ez a kettő egyszerre hogy megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!