Miért van az hogy a férfiak csak akkor támogatják egy nő döntési, testéhez való jogát ha prostitúcióról van szó de az abortuszhoz már nem támogatják a jogot?
A válaz egyszerű. A férfiak csak azt támogatják ami nekik személy szerint jó. Illetve dugni szeretnének de a dugás következtében nőbe tett ondóról is ők akarnak dönteni a nők helyett. Szerintem vagy mindkettő, vagy egyik sem. Aki csak a prostitúciót támogatja az abortuszt meg nem az férfi érdekeltsegben gondolkodik. Egyébként valamiért bevett szokás hogy a prostik megtartják a kuncsafttól lett magzatot ezzel csaláfokat tesznek tönkre hiszen a férfinak itt is ott is van gyereke a prostitól is meg a feleségetől is. Tehát az jogos döntés amit a testemmel teszek de az nem jogos döntés amit a testemen belül teszek. Ráadásul egyik a másikból következik hiszen a prostik nem igazán szoktak védekezni. A prostiktól amugy miért nem veszi el a gyermekvédelem a gyereket?
Vagy mindkettőt támogatjátok vagy egyiket sem.
Férfiak! Miért csak akkor érdekel titeket a nő döntési joga amikor a ti malmotokra hajtja a vizet? Kedves férfiak, miért alkalmaztok kettősmércét?
22. Nem fogytak el, de kérlek ne beszéljünk, nincs kedvem az ilyenről vitát nyitni. Anyukám egyik kedves ismerősének a volt férje (mivel eltávozott) orvoskutató volt aki számos csodaszert talált, sajnos olyat is aminek nem volt érdekes az orvostudománynak hogy emberekhez kerüljön. Többet nem szeretnék írni.
Legyen szép napod!
21es remélem nem vered ki mert meggilkolod ártatlan spermádat XD
Abból az ondóból ember lehetet volna pedig te zsebkendőbe teszed
Ha a barátnődet megerőszakolnák akkor sem engednéd az abortuszt? A hat hetes pont akkora mint egy mákszem.
24. Utána már nagyon nehéz egy nőnek összeszednie magát, lelkileg is. Az is lehety hogy utána szexuálisan sem lesz többet aktív, mert felni és rettegni fog.
Aki itt elutasítja az abortuszt, az tényleg beteg ember..
26. Te sem fogadós el, hogy más véleményen vagyok. Ezért le is pontoztál.
Azok után, hogy szépen kioktattál, mit írjak? Ne haragudj, nem vagy orvos, pont. Itt lezártam, többet nem reagálok, szép napot, ismét.
#28 dehogynem. Elfogadom hogy más véleményen vagy, a te dolgod. De emiatt nem kezdelek neveken hívni. Egy egyszerű elnézést megtette volna.
Egészségügyi dolgozó vagyok, valóban nem orvos. Ahogy te sem. Nem értem ez miért lenne fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!