Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Etikus hogy Európa (EU)...

Etikus hogy Európa (EU) lecsórósodjon Ukrajna miatt?

Figyelt kérdés

Zelenszkíjék nagyon jól élnek.Csomó luxusvillája, hatalmas vagyona van, drogozik, dőzsől.A nyugati fegyverszállítmányokat meg jó pénzen eladják a feketepiacon. Már a Finnek sem titkolják ezt. Az USA is megszedi jól magát a fegyverrendelésen, hiszen bizonyítottak Ukrajnában. Az EU-nak meg eladja 4x-es áron a palagázát. Jól járnak az fegyvergyártók, az USA, az oroszok is, mert jó drágán adják el ide és még keletre is nyitnak. Eközben mi európában megszívjuk

Az EU-ban soha nem látott drágulás, többszörös rezsiemelkedés, elbocsájtások válság van. Nézz be a boltokba; minden duplájára nőtt a háború óta, eközben az EU a jogos pénzünk sem fizeti, mert kell ugye Ukrajnába. Már kölcsönt is vesz fel az EU, hogy fizessen Zelenszkíjnek. Hetente írnak alá újabb pénzadományt Ukrajnának. Már többszörösen túlköltekezett Brüsszel, de még mindig tejel Z-nek. Mikor fogy el a törelem az embereknek?

2022. nov. 8. 10:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%

"Erre válaszolt Ukrajna, mellesleg törvényekben."

S a nyelvtörvény többek között a magyar, román, lengyel kisebbség ellen hogyan segített ezen? Erről írt a telex valamit, birka?

2022. nov. 8. 11:03
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
Ha a közül kell választani, hogy kevesebb zsét küldjön az EU, vagy, hogy egy szép nap hozzám is bekopogjon egy orosz katona és "kölcsönkérje" a mosógépem, autóm és a hütőm... hát köszi, én félek a görögöktől, mégha ajándékot kérnek is!
2022. nov. 8. 11:07
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
Leszarjuk, most már qrvára elég, hogy a csapból is Ukrajna folyik. Atomot rájuk is, az USA-ra is, Kínára is, meg az oroszokra is, aztán legyen végre nyugi.
2022. nov. 8. 11:16
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Nem kötözködésből, de mik a forrásaid? Amit írtál, abból nekem új és meghökkentő információk az alábbiak, amiknek az elfogadásához mindenképpen szükségem lenne forrásra, mert bemondásra nem hiszem el:

-Hogy Z. drogozna

-Hogy az ukránok feketepiacon eladnának ingyen kapott fegyvereket

-Hogy az EU kölcsönből fizetne Z-nek

-Hogy az EU a háború miatt nem ad pénzt. A Financial Times-ban ugyanis már a háború előtt (2021 december) olvastam, hogy az EU nem akar pénzt adni azzal az indokkal, hogy Magyarországon ellopják.

[link]

2022. nov. 8. 11:22
 15/26 anonim ***** válasza:

"Atomot rájuk is, az USA-ra is, Kínára is, meg az oroszokra is"

Meg a szomszédra is!

2022. nov. 8. 11:24
 16/26 anonim ***** válasza:
56%

Ha az oroszok ellen hoznák névszerint, akkor az rasszizmus, így a többi kisebbség, az járulékos veszteség

Mellesleg a legtöbb kisebbségnek még a nyelvtörvénnyel együtt is több joga volt, mint pl Mo.-on. Erről gondolom az origo még nem hazudott neked semmit. :DDD

2022. nov. 8. 11:28
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Putyin miat szegényedünk, bármi meglepő ukrajna nem saját amgát támadta meg.
2022. nov. 8. 11:29
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
Etikus, persze, bajban segíteni kell a másikat.
2022. nov. 8. 11:40
 19/26 anonim ***** válasza:
46%

" Nézz be a boltokba; minden duplájára nőtt a háború óta,"

Benéztem, külföldön élek. Kábé semmi sem nőtt a duplájára a háború óta.

"Az EU-ban soha nem látott drágulás, többszörös rezsiemelkedés, elbocsájtások válság van."

Magyarországról sokkal nagyobb drágulásokat hallok a szüleimtől, mint amiket itt tapasztalok (bár ez nem EU-s ország). Rezsiemelkedés valóban volt, eddig havonta kb. 60-65 fontot fizettem a rezsiért, most a legutóbbi számla 92 lett. Hűű de földhöz fog vágni.

Az elbocsátásokról meg annyit, hogy múlt hónapban kaptunk éves kb 1400 font béremelést, és vagy 8 új embert vettek fel a cégnél csak ahhoz a részleghez, ahol én is dolgozom.

2022. nov. 8. 13:35
 20/26 anonim ***** válasza:
45%

Én onnan kezdem, hogy az EU milyen alapon szállít fegyvereket egy nem EU és NATO országok fegyveres konfliktusához az egyik félnek?

Ez konkrétan beavatkozás a háborús helyzetbe!! Gyakorlatilag hadüzenet...

A másik, Ukrajna maffiaállam, a segélyszállítmányok 1-2 nap alatt a maffiák kezében vannak ( ölnek érte szó szerint), aztán megy a feketepiacra horror áron.

Aztán, Zelenszkij gyakorlatilag felfegyverezte az ottmaradt civil lakosságot, katonai célponttá téve őket. Ilyen egy háborús helyzetben óriási bűn.

Végül, a szankciós politika helyett, meg a fegyverszállítás helyett az EU mit tett a béke érdekében???

Ha nincs Erdogan, a gabona szállítás sem lenne...

Én sajnos azt mondom, nem ők nélkül indul a háború, Zelenszkij bőven tett érte, aztán meg most úgy tűnik, hogy köldökzsinóron lógva nem is akarja abbahagyni....

2022. nov. 8. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!