Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az LMBTQ-mozgalom mégis a...

Az LMBTQ-mozgalom mégis a pedofília felé kacsintgat?

Figyelt kérdés

Eddig nem hittem el, de most már egyre gyanúsabbak:

"Az alábbi képet olvasónk egy ismerőse lőtte Stuttgart környékén. Feltételezem, különösebb fordítást a rövid szöveg nem igényel, pontosan az van rajta, amit az olvasók sejtenek, szexuális felvilágosítás egészen kiskorú gyermekeknek (is). Így például 0-4 éves kor között „bölcsődés maszturbáció”, 4-6 éves kor között „önkielégítés és homoszexualitás”, 9-12 éves kor között pedig gender-orientáció a program. Az elborult kampányért, ami „egészséges felvilágosításként” fut, a WHO Európai Regionális Irodája és a Szövetségi Egészségnevelési Központ (BzgA) okolható. A program hivatalos neve a Standards for Sexuality Education in Europe (az európai szexuális nevelés szabványai) és az előbb említett szervezetek kilenc európai ország 20 fős „szakértői csoportjával” alkották azt meg. A leírtak szerint pedig minden európai WHO-tagállamra vonatkoznia kell, így nem német specifikumról van szó."

[link]

2022. nov. 6. 01:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem az LMBTQ mozgalom kacsintgat a pedofília felé, hanem a pedofilok akarnak beszivárogni az LMBTQ mozgalomba, mert akarják azt a védelmet a kritikától, amit az LMBTQ közösség élvez, mert a pedofilok mind egoisták is egyben, akik nem akarják hallani, hogy velük van gond, mert az sérti az egójukat. Most az más kérdés, hogy a woke baloldali szekértáborban szép számban vannak olyan ostobák, akik bedőlnek ennek, én is láttam már #LGBTQP hashtaget woke baloldaliaktól. Egyesek még pedofilnak sem akarják nevezni a pedofilokat, hanem a MAP rövidítéssel illetik őket (minor-attracted person).

Persze a woke baloldal szerint nyilván egy szélsőjobbos fasiszta vagyok aki benyelte a fideszes propagandát, vagy hazudok, egy biztos semmi nem igaz abból amit leírtam, az nem lehet, hogy az ő szekértáborukkal is van gond, á, dehogy, hiszen le leszek pontozva, vagyis biztos nincs igazam, nyilván így működik ez.

2022. nov. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!