Ha a kérdezőbiztos már háromszor keresett, és még mindig nem töltöttem ki a népszámláló iratokat, tényleg megbüntetnek 200.000-re?
Én majd nov. 20-27 között szeretném kitölteni a jegyzőnél.
Mert a folyosón nem akarok válaszolni, hogy az egész ház hallja, amit mondok: körfolyosós ház; a lakásba meg nem akarom beengedni.
Az online kitöltésről meg túl későn szereztem tudomást.
Szerintem hagyd a francba és a 200 ezret se fizesd ki.
Majd meglátjuk erre mit lép a kis köpcös. Köpni, nyelni nem fog tudni mert nem fogja elhinni, hogy van ilyen tökös ember az országban mint te.
Istenem, gondolom megy az izmozás hogy teged ne vegyenek számba, gondolom a csóri számláló biztost is köpöd képen, meg neked nehogy már..
Erre 200 000 ft-on rinyálsz a neten...?
Szánalmasak vagytok..
3-as, okok: amit írtam fentebb…
Nem akarom, hogy az egesz haz hallja. Tul jo az akusztika.
Online kitoltottem volna, ha tudtam volna, hogy van ilyen, meg hogy kotelezo.
Munkanelkuli vagyok, nem szereztem rola tudomast, nem beszelgetek senkivel, nincsenek kollegaim, stb., akiktol megtudhattam volna.
Az egész net, média hetekig ezzel a szájba tekert online népszámlálással volt tele...
Ne akard bemagyarázni, hogy ennyire barlangban élsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!