A liberálisok miért gyűlölik ennyire a keresztényeket?
Figyelt kérdés
Miért zavarja őket, hogy más hisz valamiben, amiben ők nem? Nem erőlteti rájuk senki.2022. okt. 28. 15:09
11/29 anonim válasza:
Mert valójában igenis ránk akarják mindenhol erőltetni a kereszténységet.
12/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miről beszéltek, én még sosem láttam olyat, hogy egy keresztény rá akarta erőltetni a nézeteit egy ateistára. Fordítva annál inkább.
2022. okt. 28. 15:57
13/29 anonim válasza:
Kérdező, akkor ajánlom neked a gránitszilárdságú alaptörvényt és a legkülönbözőbb politikai nyilatkozatokat Orbán Viktortól, Semjén Zsolton át, Varga Judit-ig és közben lehet hallgatni mellé egy kis Tóth Gabit is.
14/29 anonim válasza:
12: akkor Orbán nem keresztény, ugye? Hiszen ő másokra erőlteti a nézeteit.
15/29 A kérdező kommentje:
#13 Az alaptörvényben sincs benne sehol, hogy kötelező kereszténynek lenni.
#14 Nem, orbán valóban nem keresztény, csak szüksége van a keresztény emberek szavazataira.
2022. okt. 28. 16:02
16/29 anonim válasza:
Mutass egy példát arra, amikor egy "liberálist" (ami eleve ökörség, tekintve, hogy keresztény liberálisok is vannak) zavarja, hogy más hisz valamiben.
17/29 A kérdező kommentje:
#16 Pl. az itteni válaszok többsége.
2022. okt. 28. 16:14
18/29 anonim válasza:
17: az itteni válaszokban nem az hangzott el, hogy mások kereszténysége zaverja őket, hanem hogy a keresztények erőltetik másokra a kereszténységet
19/29 anonim válasza:
Minket nem az zavar, hogy hiszel bármiben is, hanem az, hogy úgy érezzük, hogy a keresztények valójában minket nem hagynak sokszor élni és közben még mártírkodtok is, hogy ti vagytok elnyomva. Most a mindennapjaim során életemben nem kötöttem bele senkibe azért, mert keresztény, de te indítottál egy beszélgetést a témáról, szóval reagáltam. Gondolom a többiek is így vannak ezzel.
20/29 anonim válasza:
19: és még konkrétumot sem tudott mondani, amikor erre lett kérve, hogy mikor volt baja valakinek azzal, hogy ő keresztény hívő
Az egész kérdés zavaros, láthatóan ő sem tudja megfogalmazni, hogy konkrétan mi a problémája, legalábbis eddig nem mondott példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!