❓Klímakvóta❓ Igaz,hogy klíma kvótát akarnak globálisan bevezetni személyre szólóan?
Figyelt kérdés
Azt olvastam olyan lehet, ahol egy igazolvány lenne kóddal és aki túllépi a megengedett kvótát azt szankciózzák!2022. okt. 21. 16:11
1/7 anonim válasza:
A babos étel több CO2 kibocsájtása késztet. Kevesebbet kell szellenteni ezentúl
2/7 anonim válasza:
Igen. A lakásokat is ilyen alapon fogják nemsoká adóztatni.
3/7 anonim válasza:
Sajnos Én is olvastam és azt is,hogy egy igazolvány lesz ami egyben egészségügyi igazolvány is lesz meg bankkártya is, és ha gond van letilthatják vagy korlátozzák.
Már Kínában ez van ill Európában tesztelik.
Ez sok visszaélésre adhat okot, ezért szerintem nem szabad engedni,hogy ilyesmit bevezethessenek !
4/7 anonim válasza:
Hol olvastad, kérdező? Valami mértékadó helyen, vagy konteós fórumban?
5/7 anonim válasza:
6.
Szóval azt mondod,hogy konteó!
Mernél fogadni pénzben,hogy nem az??
6/7 anonim válasza:
A "népszámlálás" kérdései is erre vonatkoznak. 2030-ig kell teljesíteni klauss sváb előírásait. Érdekes hogy Orbán mindig Sorossal és nem Klaus Schwab-ról plakáltolt.
De azért Orbán is elmondt februárban, ha ezt a tervezetet elfogadják még a francia középosztály is tönkremegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!