Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért mondják a liberálisok,...

Miért mondják a liberálisok, hogy Európai Egyesült Államok kell, hogy a többi nagyhatalommal versenyre kelhessünk, amikor a mostani EU is az amerikai érdekeket szolgálja ki éppen?

Figyelt kérdés
Az ukrán konfliktusra gondolok. A vezetés az USA parancsait hajtja végre, tönkretéve Európát. Ha nagyobb lenne a központosítás, még jobban ki lennénk szolgáltatva, mert ellenszava se lehetne senkinek.
2022. okt. 20. 07:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Liberális vagyok, de soha életemben nem mondtan ilyet. Na most akkor mi van?
2022. okt. 20. 07:16
 2/13 A kérdező kommentje:
#1: Akkor te kivétel vagy. De ilyenkor szokott az lenni, hogy elkezditek tagadni, hogy ezt mondanátok, közben meg állandóan ezt szajkózzátok.
2022. okt. 20. 07:17
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
#2 Én sem gondoltam ilyet, nyilván akkor én is tagadom ugyebár? Akkor az az állítás is ugyanolyan igaz hogy minden fideszes egy birka?
2022. okt. 20. 07:39
 4/13 anonim ***** válasza:
3%
Korunk libbantjai pont annyira semirekellőek ,mint anno a Károlyi kormány szocdemjei és utóbb kommunistái.
2022. okt. 20. 07:57
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

"Ha nagyobb lenne a központosítás, még jobban ki lennénk szolgáltatva, mert ellenszava se lehetne senkinek."

Ebben hatalmasat tévedsz. Egészen máshogy érvényesíti az akaratát az USA Németországgal szemben, mint pl. Franciaországgal szemben. Az Európai Unió megosztottsága lehetővé teszi, hogy csak egy-egy tagállamot kelljen megzsarolni/befolyásolni, hogy hatásunk legyen az egész Unióra. Erre egyébként legjobb példa az orosz-magyar befolyásolási kör. Az USA-nak kifejezetten érdeke, hogy ne legyen Európai Egyesült Államok és szerintem nem véletlenül.

2022. okt. 20. 07:58
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Olyan jó lenne tudni, egy kérdés megfogalmazásakor, hogy pontosan, kik is azok a liberálisok?!

Én lehet, hogy az vagyok, de nem vagyok benne biztos, ezért jó lenne, ha a kérdező bővebben kifejtené, kikre gondol, mikor azt mondja, liberálisok!

2022. okt. 20. 08:04
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha központosítás lenne, közel 500 millió lakossal erősebbek lennénk mint az USA, de a hozzátok hasonló tolvaj, cigány banda úgy se adná fel a NER szuverenitását egy erősy egységes európáért.
2022. okt. 20. 08:30
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Én Európai egyesült államokat szeretnék határok és elszigeteltség nélkül, akkor én ezek szerint "libsi" vagyok?
2022. okt. 20. 10:13
 9/13 NTBS ***** válasza:
87%
Azért, mert az érdekük, de az önálló politizálás nem megy.
2022. okt. 20. 10:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk amíg az EP-nek olyan zseniális döntései vannak, mint hogy a férfiak is szülhetnek, meg fel kell lépni a cigányok szegregációja ellen, addig nem tudom támogatni a központosítást.
2022. okt. 20. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!