Miért mondják a liberálisok, hogy Európai Egyesült Államok kell, hogy a többi nagyhatalommal versenyre kelhessünk, amikor a mostani EU is az amerikai érdekeket szolgálja ki éppen?
"Ha nagyobb lenne a központosítás, még jobban ki lennénk szolgáltatva, mert ellenszava se lehetne senkinek."
Ebben hatalmasat tévedsz. Egészen máshogy érvényesíti az akaratát az USA Németországgal szemben, mint pl. Franciaországgal szemben. Az Európai Unió megosztottsága lehetővé teszi, hogy csak egy-egy tagállamot kelljen megzsarolni/befolyásolni, hogy hatásunk legyen az egész Unióra. Erre egyébként legjobb példa az orosz-magyar befolyásolási kör. Az USA-nak kifejezetten érdeke, hogy ne legyen Európai Egyesült Államok és szerintem nem véletlenül.
Olyan jó lenne tudni, egy kérdés megfogalmazásakor, hogy pontosan, kik is azok a liberálisok?!
Én lehet, hogy az vagyok, de nem vagyok benne biztos, ezért jó lenne, ha a kérdező bővebben kifejtené, kikre gondol, mikor azt mondja, liberálisok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!