Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A miniszterelnökök és gazdag...

A miniszterelnökök és gazdag üzletemberek azért használnak nyomógombos telefonokat mert immunisak a kémszoftverekre?

Figyelt kérdés

2022. okt. 20. 02:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nehezebb őket lehallgatni.
2022. okt. 20. 02:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Minnél régebbi technológiát használsz, annál kevésbé valószínűbb, hogy azt bárki figyeli, pl ha lenne olyan rádiód ami már egy nagyon régi, szinte alig használt frekvencián működik, akkor valószínűleg biztonságosan tudnál kommunikálni másokkal, mert ezt már senki nem használja, mindenki a legújabb technológiákat próbálja feltörni, és lehallgatni.
2022. okt. 20. 02:28
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
A dílerek is régi nyomógombossal nyomják.
2022. okt. 20. 03:24
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
én egyik se vagyok, mégis nyomógombosom van. nem a telefonomtól érzem valakinek magam, és nem kell, hogy a telefonom okos legyen, mert én is az vagyok.
2022. okt. 20. 05:08
 5/8 Revolúcióbiológus ***** válasza:
97%

Symbianra is van sebezhetőség meg kémszoftver, de egy 2G-s telefont nem igazán éri meg bepoloskázni vele, hiszen egy csomó funkció hiányzott még belőle hardveresen ami megkönnyíteni a lehallgatást. Az adótorony és a készülék között könnyebb elfogni a kommunikációt.

Amúgy meg üzleti felhasználásra szimplán jobbak voltak ezek a telefonok - nem kellett hozzá napi szintű frissítés, mert mikor kiadták már készen voltak a szoftverek, tudtak olyan naptárt, navigációt meg üznetküldőt gyártani ami nem fagy le. Furcsa, mi? Leejted a kezedből és legrosszabb esetben leesik az akkumulátorfedél, de nem törik össze a kijelző pókhálósra.

2022. okt. 20. 05:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Orbán, és a többi nagyember telefonjában nem 2G van, a megoldás egyszerű: a simogatós telóval nagyon könnyű téveszteni, átváltani, elég egy véletlen érintés..a nyomógombosnál ez nem fordulhat elő. Jártukban-keltükben ők is nagyképernyős telón olvassák a híreket(5G-n)

Telefont egyikük sem hord magánál, valamelyik biztonsági embernél csöng a nyomógombos is.

A világ vezetői ugyanígy vannak, nincs náluk telefon(már csak a lehallgatás miatt sem)

Amúgy mindenkit le lehet hallgatni, ezért nézik át a ruhájukat is.

2022. okt. 20. 06:05
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Érintős telefonon már bíden rég elindította volna az armageddont😅
2022. okt. 20. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
7:)))
2022. okt. 20. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!