Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A szankciók legalább annyira...

A szankciók legalább annyira hatékonyak,mint az oltakozás?

Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 07:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az alma legalább annyira piros, mint a tűzcsap?
2022. okt. 19. 07:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hamarosan kiderül, ha hatásosak a szankciók, akkor idén ősszel már nem lesznek Covidos lezárások, tilalmak.
2022. okt. 19. 07:18
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Inkább egy kártékony szankció, mint egy szépnapon az ajtómon kopogtató ruszki katona, aki kijelenti, hogy kéri a hűtőmet, a mosógépemet és az autómat.

I'll be back

2022. okt. 19. 07:43
 4/9 anonim ***** válasza:
1%

Jó a hasonlat, mindkettő hatékonysága negatív.

#3 Nem a "ruszki" katonák fogják elvenni a hűtődet, a mosógépedet és az autódat, hanem azok, akik a szankciókat Európára kényszerítik. A great reset és az új világrend jegyében.

2022. okt. 19. 07:55
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Családomban mindenki covidos lett, 4 emberből egy volt közepesen beteg (mint mondjuk egy megfázás) a másik három kb 2 napig volt náthás.

Szóval igen, az oltás működik.

2022. okt. 19. 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:
13%
#5 Oltatlanul se lett volna nagyobb bajuk.
2022. okt. 19. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:
7%
5-ös, én oltás nélkül is egy erősebb náthával túléltem, de ettől függetlenül a nagyanyám, 2 oltás után belehalt a szövődményekbe.
2022. okt. 19. 08:08
 8/9 anonim ***** válasza:
5%
Én 2020 végén kaptam el, akkor belehaltam. De 2021 őszén két oltás után már enyhe lefolyású volt.
2022. okt. 19. 08:13
 9/9 anonim ***** válasza:

"Inkább egy kártékony szankció, mint egy szépnapon az ajtómon kopogtató ruszki katona, aki kijelenti, hogy kéri a hűtőmet, a mosógépemet és az autómat.

I'll be back"

De ha az orosz sereg gyenge ahogy írjátok, hogy foglalná el ukrajnát?

2022. okt. 20. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!