Népszámlálás online kitöltésénél több ismerősöm is belefutott abba, hogy a 18 év alatti gyerekénél nem tudott továbblépni az iskolai végzettség kérdésről, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
A válaszok mindegyike érettségi vagy magasabb végzettségű fok, miközben a gyerek pl még csak 16 éves, akinek általános iskolai jelenleg a végzettsége. A legtöbben itt úgy jártam el, mintha már elvégezte volna az érettségit adó iskolát, amire kiírta, hogy hoppá! a gyerek még csak 16, csak kivételes esetben lehet érettségije, de így legalább tovább lehetett haladni. Ez a kitöltő ismerőseim vagy a program hibája?2022. okt. 16. 07:53
11/11 A kérdező kommentje:
10-es köszi a választ, gondoltam, hogy valamit előtte rosszul jelöltek, vagy ilyesmi, csak vissza kellett volna lépkedniük. Mindegy már, csak adtam egy esélyt annak, hogy esetleg a kérdőív volt a híbás.
2022. okt. 25. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!