Sziasztok most egy olyan kerdesem lenne ha egy csaladbol egy ember eleg ha kitolti ezt a nepszamlalasos kerdoivet? Meg kellett benne adni minden lakasban elo fot es az o reszuket is ki kellett tolteni. Ezert gondolom azt hogy felesleges tobbszorosen ugyan arra a lakcimre kitolteni
2022. okt. 12. 20:56
1/9 anonim válasza:
Egyszer kell kitölteni, mert a kódot a háztartás kapja és nem személyre szól. Felveszed az összes ott élő embert, és végigmegy név szerint mindenkin a kérdőív. Ha beküldted és visszaigazolták, a kód már nem használható fel többször.
2022. okt. 12. 21:02
2/9 anonim válasza:
#2 Nálunk nem így volt, nem volt személyekre vonatkozóan előre kitöltve semmi.Nekünk kellett egyesével felvinni minden személyt, az adataikkal együtt.
2022. okt. 12. 21:23
3/9 anonim válasza:
A DK-ok úgy látszik tényleg teljesen hülyék.
2022. okt. 12. 21:34
4/9 anonim válasza:
Vagy csak szimplán elkezdte kitölteni és nem küldte be, így újra megnyitva a kérdőívet a már mentett adatokat visszatöltötte. DK-s pedig egy szerencsétlen troll, a másik kategóriában ahol nyomja, 1 pipával büszkélkedhet.
2022. okt. 12. 21:37
5/9 Koplárovics Béci válasza:
#2: Érdekes. Nekem semmi sem volt kitöltve. Egyik itt lakónál sem. Dehát nálad tutibiztosorbánbigbrádör.
2022. okt. 12. 22:20
6/9 DK-s válasza:
#5-nek:
Egyébként mindössze három kategóriában szólok hozzá:
-Politika 3 pipa
-elektronikus eszközök 4,5 pipa
-számítástechnika. 2 pipa
Nincs olyan 1 pipásom, amelyikben hozzászólok.
2022. okt. 12. 23:04
7/9 anonim válasza:
#7 Ez nagyon érdekes, hogy rajtad kívül senki más nem tapasztalt ilyesmit.
2022. okt. 12. 23:34
8/9 Koplárovics Béci válasza:
"Az összes hitetlenkedőnek:
Nyugodtan elhihetitek."
Ez aztán a meggyőző érv! Nem is csoda, hogy a DK már a 7%-ot is eléri, ha ennyire meggyőzőek tudnak lenni. Köszönjük nektek, hogy Orbán Királyunk uralkodhat immár 13. éve!
2022. okt. 13. 07:01
9/9 DK-s válasza:
#10-nek:
És az sem csoda hogy ez az ország ott tart, ahol.
Én elmondom hogy mit tapasztaltam, a "közönség" első dolga pedig hogy megkérdőjelezi a nyilvánvalót.
Az ilyen felesleges tiszteletkörök miatt vagyunk ott, ahol. Nem tudom hogy ki mit tapasztalt, de egy biztos: azok után hogy mindenki a torkomnak ugrott és bohócnak lettem beállítva, nem ismerné el senki ha ugyanezt tapasztalta volna.
Akik meg tényleg üres lapot kaptak, azok abban a hitben vannak, hogy trollkodom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!