Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem haragszotok Ukrajnára és...

Nem haragszotok Ukrajnára és Zelenszkijre amiért télen egy tonna pénzetek el fog menni a magas árak miatt?

Figyelt kérdés
Ha Ukrajna nem szemtelenkedett volna Oroszországgal akkor ez az egész cirkusz most nem lenne.

2022. okt. 12. 15:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
56%
de
2022. okt. 12. 15:14
 2/30 anonim ***** válasza:
74%
Kellett ennek megtámadnia saját magát és eljátszani azt, hogy Oroszország megtámadta, miközben mindenki tudja, hogy lopott orosz rakétákkal ölik saját magukat és még csak megse hallnak, mert szinész mind, minközben szegény Putyin nem is inditott háborút, mert annyira szegény, hogy amerikának még azt is sikerült elérnie, hogy arra kényszeritse, hogy nem inditsa el a háborúját... eszem megáll, hogy ezek még léteznek egyáltalán
2022. okt. 12. 15:18
 3/30 anonim ***** válasza:
23%
De igen, és annyira megható, hogy a Miniszterelnök úr mindent megtesz, hogy vége legyen, de Zelenszkij csak azért is támadja Putyint!!!
2022. okt. 12. 15:20
 4/30 anonim ***** válasza:
15%

Öhm, nem. Nem érzek személyes érzelmeket vadidegenek felé, vagy országok felé.

Azt sajnálom, hogy ilyen lett a helyzet, de (legalább) kettőn áll a vásár, szóval nem csak az a hibás aki elkezdi, hanem az is amelyik folytatja. Legyen bármelyik is bármelyik. Azt viszont tökre megértem, hogy egyik fél sem akar veszíteni.

De a világ változik. Ha emiatt haragszom rá, akkor jó hülye lennék:D Az egyetlen változatlan az örökös változás. Mindigis az élt túl, aki alkalmazkodott, nem az, aki sokáig kitartott, hátha visszatérnek a régi körülmények.

2022. okt. 12. 15:23
 5/30 anonim ***** válasza:
68%
Köcsög zelenszki megtámadta magát.
2022. okt. 12. 15:24
 6/30 anonim ***** válasza:
68%
Lassan pénzzel fogunk majd fűteni. Remélem nem
2022. okt. 12. 15:27
 7/30 anonim ***** válasza:
25%
A 2-es támogatja a pénz szórast kisegithetne anyagilag!!
2022. okt. 12. 15:28
 8/30 A kérdező kommentje:
#4 Nem az érzelmeidről van szó, hanem a pénzedről. Ki beszélt itt érzelmekről?
2022. okt. 12. 15:40
 9/30 anonim ***** válasza:
82%
2es vagyok, én a vizilovakat, a krumplishalat és a magyar helyesírás szabályait támogatom!
2022. okt. 12. 15:44
 10/30 anonim ***** válasza:
67%

8, te

"nem haragszotok..."

Nem, nem haragszom. Nincsenek ilyen erős érzelmeim vadidegenk felé. Mint azt leírtam.

2022. okt. 12. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!