Az ember hogyan naradjon nyugodt ilyen hireket olvasva?
Figyelt kérdés
Kozeleg az allamcsod, Putyin fenyegeti a nyugatot, hazaknban egyre tobb minden zar be, enelkedik a munkanelkuliseg, magas rezsi/elemiszerarak.
Hogyan tervezzen egy mai fiatal es mire epitsen?
Nem feltek a jovotol?
2022. okt. 11. 20:00
1/8 anonim válasza:
Államcsőd nem lesz (behívják az IMF-et, ha baj lenne), gazdasági visszaesés lesz, időnként ezen át kell esni, az egész EU szenvedni fog most gazdaságilag, így mi is.
2/8 anonim válasza:
Piával, xanaxxal, fűvel.
Vagy egyszerűen csak nem olvasol híreket.
3/8 anonim válasza:
Én csak az MTVA csatornáit nézem a szerint még jobban élek
4/8 anonim válasza:
Én teljesen nyugodt vagyok, főleg mert nem közeleg semmiféle államcsőd. Melyik szennylap írt ilyet?
5/8 anonim válasza:
Kevesebb hvg, több friss levegő...
7/8 anonim válasza:
Az emberek erre szavaztak, mindenki tudta, hogy ez várható, mégis Putyin oligarháját szavazták meg ujra.
8/8 anonim válasza:
Mi a fenének olvasod a híreket? Teljesen felesleges, az ismerőseid úgyis elmondják a lényeget. Felejtsd el, találj valami értelmes elfoglaltságot. Meg fogod látni, fel fogsz szabadulni és lesz energiád más dolgokra.
Ha gondolod szívesen javaslok bővítményeket, amivel le lehet tiltani oldalakat, de a lényeg: semmi szükség rá, hogy tudj minden marhaságról. Látod mi a hatás: nyugtalan vagy, jövőkép nélküli, tökéletesen irányítható, nem független. Ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!