Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A safe space-ek eredménye a...

A safe space-ek eredménye a megemészthetlen választási vereségek?

Figyelt kérdés
Egyes fórumokon, pl. HVG, csak a liberális hangok jelenhetnek meg, aki ellenük van, egyből kimoderálják. Így csak a saját hangjukat hallják, azt hiszik, mindenben igazuk van, és mindenki egyetért velük. Aztán választáskor jön a hidegzuhany. Ilyenkor nem tudják hova tenni az eredményt, és teljesen kikelnek magukból, hogy milyen buták az emberek. De végső soron ki tehet róla? Ők azok, akik a kis burkukban akarnak létezni tudomást se véve ellenvéleményekről.
2022. okt. 11. 06:56
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Ki tehet róla?

Egyértelműen brüsszel, soros, migráns és gyurcsány.

Lényeg hogy nálunk világelső a gazdaság, a legbiztonságosabb ország és olyan gázmegállapodasok vananak hogy míg eu megfagy addig mi felfűthetünk mindent 18 fokra

🐑🐑🐑🥔🥔🥔🥔🍟

2022. okt. 11. 07:26
 2/4 Isti22 ***** válasza:
A hazugság és a hülyeség nem ellenvélemény.
2022. okt. 11. 08:26
 3/4 A kérdező kommentje:
#2: És ki mondta, hogy hazudtam vagy hülyeséget írtam?
2022. okt. 11. 13:23
 4/4 Isti22 ***** válasza:

Miért vetted magadra, nem rólad beszéltem, hanem az ún. "ellenvéleményekről". Amit a kormánypropaganda ellenvéleményként próbál beállítani, az sima hazugság szokott lenni. Példa:

Vélemény: Szemét oroszok megtámadták az ukránokat.

Ellenvélemény: Az oroszok megtámadták a szemét ukránokat.

NEM ellenvélemény: Az ukránok megtámadták az oroszokat.

2022. okt. 11. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!