Csak én nem tudom kitölteni online a népszavazási kérdőívet?
Két napja próbálok belépni, de nem sikerül. Ezt a hibaüzenetet dobja fel: "A biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: nepszamlalas2022.hu. PR_CONNECT_RESET_ERROR"
Nálam lehet a gond, vagy tényleg nem képesek egy működő rendszert összehozni?
Köszi az értelmes válaszokat!
5-ös
Alapból azzal próbáltam, aztán Chrome-al.
Én ma már többször beléptem, kiléptem; minden adat megvan, minden egyből sikerült.
Mivel részletekben fogjuk kitölteni, először csak elvégeztem a regisztrációt, kiléptem, és nem sokkal később visszaléptem. Aztán részben kitöltöttem a lakás kérdőívet, kiléptem. Mivel a fiam nincs idehaza, és ő majd ott tölti ki a személyes részét, kipróbáltam egy másik gépről a folytatási lehetőséget; sikerült, befejeztem a lakáskérdőívet, megint kiléptem. Aztán az első gépen újra belépve kitöltöttem a személyes ívemet, kiléptem.
A fiamnak megírtam a belépőkódot és a regisztrált jelszót; holnap tervezi kitölteni az ő részét.
A menyem az ő részét, és az unokáim részeit jövő hét elején tervezi kitölteni.
Az én gépemen Opera böngészőt használok, a másik gépen, amin próbáltam a belépést, Chrome böngésző van. (Azért néztem meg, mert itt szóba kerültek a böngészők. Mindkét gépen automatikusan frissülnek a böngészők.)
8-as
Köszi!
Időközben kipróbáltam Edge-vel is, azzal sem ment.
Aztán megoldódott: ki kellett kapcsolnom az AVAST-ot és a tűzfalat.
De miért ilyen kódot ír a kormány?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!