Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én nem tudom kitölteni...

Csak én nem tudom kitölteni online a népszavazási kérdőívet?

Figyelt kérdés

Két napja próbálok belépni, de nem sikerül. Ezt a hibaüzenetet dobja fel: "A biztonságos kapcsolat sikertelen

Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: nepszamlalas2022.hu. PR_CONNECT_RESET_ERROR"

Nálam lehet a gond, vagy tényleg nem képesek egy működő rendszert összehozni?

2022. okt. 8. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ez most nem az életképtelen kormány sara, hanem neked köll frissitened a böngésződet.
2022. okt. 8. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem csak te, tuti vannak még hozzád hasonló fogyatékosok!
2022. okt. 8. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyből kitőltöttem mult héten. Semmi probléma sem volt
2022. okt. 8. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Nálam működik.
2022. okt. 8. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld firefox-al esetleg
2022. okt. 8. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk se sikerült elsőre. Vagyis kitöltöttük, majd a fél család eltűnt belőle, van akinek pedig átírta a nevét ilyen kódjelekre. Azt mondták küldenek új kódot, oké...
2022. okt. 8. 13:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

5-ös

Alapból azzal próbáltam, aztán Chrome-al.

2022. okt. 8. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ma már többször beléptem, kiléptem; minden adat megvan, minden egyből sikerült.

Mivel részletekben fogjuk kitölteni, először csak elvégeztem a regisztrációt, kiléptem, és nem sokkal később visszaléptem. Aztán részben kitöltöttem a lakás kérdőívet, kiléptem. Mivel a fiam nincs idehaza, és ő majd ott tölti ki a személyes részét, kipróbáltam egy másik gépről a folytatási lehetőséget; sikerült, befejeztem a lakáskérdőívet, megint kiléptem. Aztán az első gépen újra belépve kitöltöttem a személyes ívemet, kiléptem.

A fiamnak megírtam a belépőkódot és a regisztrált jelszót; holnap tervezi kitölteni az ő részét.

A menyem az ő részét, és az unokáim részeit jövő hét elején tervezi kitölteni.

Az én gépemen Opera böngészőt használok, a másik gépen, amin próbáltam a belépést, Chrome böngésző van. (Azért néztem meg, mert itt szóba kerültek a böngészők. Mindkét gépen automatikusan frissülnek a böngészők.)

2022. okt. 8. 15:00
 9/9 A kérdező kommentje:

8-as

Köszi!

Időközben kipróbáltam Edge-vel is, azzal sem ment.

Aztán megoldódott: ki kellett kapcsolnom az AVAST-ot és a tűzfalat.

De miért ilyen kódot ír a kormány?

2022. okt. 8. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!