Ha többen élünk egy házban bejelentve, akkor is ki kell tölteni mindenkinek külön a népszámlálást?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 15:49
1/13 anonim válasza:
Személyeket számolnak. A házakat meg lehetne számolni szatelit-felvételről is.
2/13 A kérdező kommentje:
Én nem néztem még,azért kérdezem. De hétvégén kitöltöm.
2022. okt. 4. 15:54
3/13 anonim válasza:
1: ilyen alapon a személyeket is tudják a bejelentett lakók alapján, minek azt megadni, ha van hivatalos nyilvántartás erről?
5/13 anonim válasza:
Az elején meg kell adnod, kik laknak ott. És minden személyre utána rá fog kérdezni a rendszer.
6/13 anonim válasza:
És ha ugyanaz a személy állandóra lakik egy helyen, és ideiglenesen egy másikon, akkor a rá vonatkozó kérdéseket kétszer meg kell adni ugyanazokkal az adatokkal?
7/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem kell négy lakónak kitölteni. Elég egynek.
2022. okt. 4. 16:01
8/13 anonim válasza:
A lakáskérdőívet egy lakásra egyszer, a személyeket meg ahányan ott laknak. A kérdőív kitér arra is, hogy van-e másik lakcímed is, pl. ha van egy állandó meg egy ideiglenes, azt meg tudod adni, de ha valaki hajléktalan, azt is meg tudja jelölni.
9/13 anonim válasza:
8: és ha megadom, hogy van ideiglenes lakcímem máshol, akkor amikor az ideiglenes címen levő ingatlanra vonatkozó másikat töltöm ki, akkor nem is adok meg személyt? Mert ha megadom, hogy ott is lakom ideiglenesen, akkor megint kérni fogja az adatokat, nem?
10/13 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nincs másik lakcímem, csak egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!