Más is szerencsésnek érzi magát,hogy Orbán Viktorral él egy időben?
Figyelt kérdés
Néha még magam sem hiszem el,hogy akkor élek,amikor egy ilyen jó ember az ország miniszterelnöke2022. okt. 3. 08:26
2/9 anonim válasza:
Ennél is szerencsésebbek már csak akkor lehetnénk ha Orbán már nem élne :DDDDDDDDDD
3/9 A kérdező kommentje:
Azért egy ilyen rendes emberre ilyet írni szánalmas
2022. okt. 3. 08:31
4/9 anonim válasza:
Lehetne ennél rosszabb, az is igaz. De lehetne százszor jobb is. Én nem mondanám annyira jó embernek azt aki elsősorban magát és a körülötte élőket gazdagítja, míg minket spórolásra szorít.
5/9 anonim válasza:
"Ennél is szerencsésebbek már csak akkor lehetnénk ha Orbán már nem élne :DDDDDDDDDD"
Hát nem is tudom, szerintem előtte jobb volt, mint utána lesz.
6/9 anonim válasza:
Orbán menesztésével szeretnék egy időben élni.
7/9 anonim válasza:
Magyarországnak semmi szüksége Orbánra, csak kárt csinál - és nem is kicsit!
8/9 anonim válasza:
Én jobban szerettem volna 60 évvel ez előtt élni. Lehet hogy perverzió és morbid, de úgy le tudtam volna csapni Orbán Győzőnek úgy mindent a két lába közül abban az időben, talán most könnyebb lenne az élet többmillió magyarnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!