Népszámláláshoz 1 boríték jön, vagy amennyi személy a család?
Értem,
És ha 2 ház van a egy ember nevén, de csak az egyik ház van lakva használva?
ad #12: rákérdez, hogy van-e máshol bejelentett lakásod.
Egyébként megjegyzem, kissé zavaros ez az egész. A feleségem saját számítógépén minden családtagra kitöltötte, néha kérdezgetett és olyan kérdéssel is találkozott, ami nem értelmezhető: pl. hol volt anyámnak bejelentett lakása, amikor én születtem. Ezt honnan a fenéből tudja az ember, hogy a saját anyja annak idején hol volt bejelentve ? Én X városban születtem, de biztosan tudom, hogy anyám a születésem előtt 7-8 hónappal más városba volt bejelentve. Hogy aztán a két város között mikor történt a bejelentés-változás, az ma már számimra kideríthetetlen, mert anyám idén lett volna 100 éves, de már 20 éve nincs az élők sorában.
Érdekes módon, amikor a saját számítógépemen én beléptem és elkezdtem töltögetni az adatokat, akkor nekem semmi ilyen kérdés nem jött fel. Ráadásul semmi nem is figyelmeztetett, hogy a lakásban élő minden személyre vonatkozóan ki kell tölteni. Megkérdezte, hogy a dr.XY megfelel-e a születési nevemnek. Természetesen azt válaszoltam, hogy nem, hiszen akkor én csak XY voltam, a dr. csak később került oda. Na de ezt a hülyeséget meg ki érti ?
mind két lakásra küön ki kell tölteni a kérdőívet. ha kaptál kódot akkor azzal, ha nem, akkor igényelhetsz online ügyfélkapun
tehát kitöltöd a lakást ahol laksz, beírod hogy ott laksz és kitöltöd a saját adataid
aztán kitöltesz egy újat arra ahol nem lakik senki és beírod hogy nem lakik senki. ilyenkor nem fog emberekről kérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!