Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valóban 2030-ig besorolják az...

Valóban 2030-ig besorolják az ingatlanokat környezetvédelmi osztályokba?

Figyelt kérdés

Valóban 2030-ig besorolják az ingatlanokat környezetvédelmi osztályokba?

Egy ilyen uniós tervezetet hallottam.

Minél kisebb minősítésű lesz, annál több adót vetnek ki majd rá.

(2035-re meg a belsőégésű motorokat se lehet majd gyártani. Valójában ezért lehet egy ingatlankibocsatas adóztatás is?!)

2022. szept. 23. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Ne viccelj már. 2030-ban Európa helyén már csak egy füstölgő sivatag lesz. Hová sorolnák be? Mi lesz benne a környezetszennyező? :)
2022. szept. 23. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Nem hallottam róla, de tetszik az ötlet. Spórolni kell az energiával, gázzal.
2022. szept. 23. 18:53
 3/4 nemaRendőrség ***** válasza:
75%

Ez már 20-30 éve létező dolog.

Energiatanúsítványnak hívják, a bank kéri lakáshitelnél.

Mi fél éve vettünk egy EE osztályú (jobb mint az átlag) lakást, azóta telepítettünk egy hőszivattyút és szigeteltük a nyílászárókat is. Szerintem már DD is összejönne, de még messze a passzív ház szintű minősítés. Nem is fog soha összejönni, tekintve hogy 100 éves polgári társasház, de meglátjuk

2022. szept. 23. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hallottam. Ez is egy lépés a great reset felé. Bár ezt most még nem hiszitek el.
2022. szept. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!