Cigány mániás mi hazánkosok, melyik cigányfaluban éltek?
Figyelt kérdés
Itt a környéken nincsenek cigányok. Ezért nyilván én nem is érthetem cigány problémát.
Milyen az élet a cigány többségű részeken?
2022. szept. 20. 15:25
11/14 anonim 

válasza:

Csak költözz le Kecskemétre a Kórház utcába és megtudod. Ha nem akarsz messze menni, akkor Budapesten a Hős utca is elég veszett egy hely. Meg konkrétan a nyócker. Ha túlélsz egy hetet ott, akkor le a kalappal!
12/14 anonim 

válasza:

Csenyéte, ahová a mentő is rendőri kísérettel mer bemenni. Szét lehet nézni.
13/14 anonim 

válasza:

Én tudnék mesélni, hogy MITŐL(!) is ment tönkre az életem már 33 évvel ezelőtt!!!
Háromszoros gyilkossági kísérlet túlélője vagyok. Lehet gondolkodni, vajon honnan származott a tettes, aki MAJDNEM(!() kiirtotta az egész családomat...
Még ma is szinte magam előtt látom az ÉLETVESZÉLYES FENYEGETÉS(!) minden egyes részletét. (Ahogy repültek be a virágcserepek a törött üvegablakunkon át!!!)
Mostanában háromszor próbáltak kirabolni nyílt területen különböző provokatív módszerekkel. Végre ott tartok, hogy hisznek nekem a rendőrök... (befolyásolják őket is családostól.)
14/14 anonim 

válasza:

Sajókaza hogy úgy mondjam. Ott az ovodánál érted az óvodánál áll naponta a rendőr. Biztos csak azért mert szeretik a gyerekeket ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!