Lehetséges hogy Szilágyi Lilliána - akár politikai okok miatt de - hazudik mint Amber Heard?
Lilliána azt állítja molesztálta a nagyanyja (miután az apját is vádolja és ezért az apja perel)
- kb az apját is ezzel vádolja és sok mással.
Liliáná azt állítja hogy légzési nehézségei voltak a zaklatás miatt (akkor hogy lett úszó?)
Liliána azt állítja, hogy az apja és a nagyapja sokat verekedett.
1. Gyakorlatilag az egész család vádolva van valamivel
2. A testvére szerint Lilliána hazudik.
A kérdés szerintetek miért hazudna ? (Amber Heard miért hazudott volna ?- még is kiderült hogy hazudott )
3-as
Ő maga ismerte be, a hazugságainak felét.
A másikat bizonyitották.
Egyrészt már van egy bírósági döntés - a szülők válási határozata, amiben benne van, hogy az apa agresszív, a feleségét elszigetelte mind a családjától, mind a barátaitól, dolgozni sem engedte.
Másrészt most, hogy az apa feljelentette Liliánát rágalmazás vádjával, Lilunak lesz lehetősége azokat meghallgattatni, akik mellette tudnak szólni. Állítólag nem rövid a sor.
Harmadrészt egyszer már itt leírtam, hogy nekem nagyon sokat mondott, amikor apuka és Gréta együtt adtak interjút. Megkérdezték a lányt, hogy őt is elszigeteli-e apuka a kortársaktól, ahogy az Liliána állítja. Gréta erre valami olyasmit mondott, hogy nem, ő szokott a barátaival találkozni, pl kávéznak az egyetem büféjében. Azért az elég árulkodó, ha egy 19 éves lány nem tud a kortársaihoz kötődő programot sem felsorolni az elmúlt 10 évből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!