Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, nem lenne jobb...

Mit gondoltok, nem lenne jobb a világ, ha minden ember egyszerűen hazamenne?

Figyelt kérdés

Amerikából az összes néger hazamenne Afrikába, az összes latinó Latin-Amerikába. Európából az összes muszlim hazamenne a Közel-Keletre, az összes zsidó Izraelbe, az összes cigány Indiába, a kínaiak Kínába.

A legtöbb villongást az okozza, hogy különféle rasszú emberek együtt próbálnak élni. Ha ehelyett lenne valami globális apartheid, hogy minden rassz menjen haza az őshazájába, nem lennének ilyen problémák.

2022. szept. 18. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És pl.: a magyarok, akik egymással sem tudnak mit kezdeni, azok hova menjenek?
2022. szept. 18. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Akkor mehetnék haza Magyarországra? Kösz, nem...

Én ezt a problémát máshogy oldanám meg: az összes olyan embert likvidálnám, aki bőrszín alapján ítél meg másokat. Máris sokkal jobb világ lenne.

2022. szept. 18. 12:43
 13/16 Isti22 ***** válasza:
80%

Egy fekete, aki Amerikában született, annak Amerika a haza, nem tud Afrikába hazamenni :)

A muszlim (és részben a zsidó) egy vallás, nem etnikumfüggő.

2022. szept. 18. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt magyarázd el kérdező, hogy hogyan menjen haza bárki is egy olyan helyre ahol életében nagy valószínűséggel még sohasem járt? Ha van egy távoli ország/kontinens amit én nem ismerek mivel soha nem voltam ott, az mitől lenne az én hazám ?
2022. szept. 18. 17:21
 15/16 anonim ***** válasza:
És akinek nincs hova?
2022. szept. 18. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Aki felig azsiai, felig fekete de amerikaban el az hova menne? :D

En amerikaban vagyok, ha a feherek maradhatnak akkor nem banom, ugy is tele van fekaval a kornyekunk

2022. szept. 21. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!