Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Börtönnel és elítélttel...

Börtönnel és elítélttel kapcsolatos kérdések?

Figyelt kérdés

Minap megkaptuk négyen a végzést, hogy a vádlottat leültetik 15 évre, több dolog miatt is, csak ugye ez halmazati már, és enyhítésnek joga nincs, börtönt írtak fokozatnak.

Utána néztem GYIK-en, hogy 60 nap, míg megkapja a behívóját, és erre van még +15 napja bevonulni.

A kérdésem az, hogy

-Mi kapunk arról papírt, ha bevonult?

-Értesíteni fognak, ha kijön?

-Cca 75 nap alatt simán felszívódhat az országból, nem?

-És mind lányok vagyunk 14, 17, 21, 24 évesek, és félünk attól, hogy netán bosszút állhat rajtunk, mert rácsok mögé juttattuk,mennyire kell ettől tartani?

Mentálisan beteg emberről beszélünk (paranoid skizofrénia) nemi erőszak, ill annak kísérlete ill kiskorú sérelmére lett elitelve.

2022. szept. 13. 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki írja ki ezt a rengeteg kamu kérdést? Ennyire unatkoznak emberek? Miért nem dolgoztok, tanultok inkább?
2022. szept. 13. 09:24
 2/4 A kérdező kommentje:
#1, és ez miért is kamu? Vagy fotozzam be ide mind a 72 oldalt? Elől az ítéletet, a másodikon a srác mentális betegségét, a többin a mi vallomásunkat?
2022. szept. 13. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, és mindezt a politika kategóriában. Hagyjuk már...
2022. szept. 13. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Először az emberek kategóriába írtam ki, nem tudom, hogy hogyan került ide, esküszöm, hogy nem tudom, hogy hogyan kell áthelyezni utólag
2022. szept. 13. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!