Mindkét szülöm zsidó, én is az vagyok. Szeretnétek valamit kérdezni tőlem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 17:01
11/31 anonim válasza:
Miért gyűlöltök mindenkit aki nem zsidó?Miért próbáljátok eltüntetni a magyar kultúrát?És miért irtóztok Trianon revíziójától?
12/31 anonim válasza:
Mi köze Trianon revíziójának a zsidókhoz??? :O
13/31 anonim válasza:
Mindkét szülőm katolikus, én is az vagyok, amellett, hogy mint Te, magyar vagyok. Szeretnél valamit kérdezni tőlem?
14/31 anonim válasza:
Az itteni linkek alapján egyes magyarok gyűlölnek minden zsidót,és nem fordítva! A holokausztról pedig csak egy véleményed lehet. hogy megtörtént. Akkor is,ha az azóta felnőtt ostoba nemzedék ezt tagadja.
Kérdésem nincs,mert nem az számít,hogy milyen vallású vagy,csak az,hogy milyen ember!
15/31 anonim válasza:
Igen szeretnék kérdezni,
Hogy vagy?
18/31 anonim válasza:
Miért nem törölnek ilyen átlátszóan provokatív kérdést? A kérdező nyilvánvalóan hazudozik.
19/31 anonim válasza:
Legalább tel-avivban élsz?
Milyen 6 millió?
Körülmetélésed után a rabbi neked is a szájával szívta el a vért?
Ti is belesütitek húsvétkor a keresztény gyerekek vérét a pászkába?
Milyen 6 millió?
Szüleid hány magyar embert kínoztak halálra az Andrássy út 60-ban?
Miért gyűlöltök minket mindenkinél jobban?
Jársz mtk meccsre?
Milyen 6 millió?!!
Milyen 6 millió?!!!
Milyen 6 millió?!!!!
20/31 bumbi02 válasza:
persze h kamu kérdés.. de legalább megmutatja itt sokaknak a lelki világát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!