Elhiszitek hogy Diana hercegnőt megölették?
Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 16:02
1/8 anonim válasza:
Én igen olvastam anno. Egyszer véletlen meglátta ahogy a királyi család alakot vált és kiszeretett a férjéből. Teljesen érthető módon. Keresett helyette egy férfit. Ezért megölették
2/8 anonim válasza:
Nem. Az egyértelműen baleset volt. Amúgy se volt semmi hatalma, mi a fenéért ölették volna meg.
3/8 anonim válasza:
Még hogy elvált, és újra házasodik elment volna. De hogy egy arabbal? Egyáltalán nem csodálkoznék azon, ha nem baleset lett volna. De ennyi év távlatából, ha ki is állna valaki, hogy ő hajtotta végre, nem igazán lehetne bizonyítani. Ahogy az ellenkezőjét sem. Szóval örökre meg marad egy cáfolhatatlan összeesküvéselméletnek.
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 1#-es válaszoló. Én konkrétan nem hiszem el, csak érdekelt mások véleménye. Voltak ilyen összeesküvéselméletek.
2022. szept. 9. 16:19
5/8 anonim válasza:
Nagyon valószínű. Szerintem ez tipikus occam borotvája eset; a legvalószínűbb felvetés az igaz.
Szóval ha egy végtelenül nagy hatalommal és befolyással rendelkező családnak szúrod a szemét, sőt, rossz fényt vetsz rájuk, és hirtelen, tragikus módon meghalsz (annak ellenére hogy egy rakás embert fizetnek a biztonságodért) ÉS vannak megmagyarázhatatlan, gyanús egybeesések a halálod körül, akkor a legkézenfekvőbb felvetés ebben az esetben az, hogy kinyírtak.
De persze nem fogjuk biztosra tudni.....
6/8 anonim válasza:
Nem tartom kizártnak, hogy a titkosszolgálat megölette az arab barátja miatt.
7/8 anonim válasza:
Ha ki akarják nyírni, akkor azért ennél vannak biztosabb módszerek...
8/8 anonim válasza:
Hasonló "véletlen balesetet" elég sokan szenvedtek már, pl befolyásosabb emberkék is potyogtak már le teljesen "véletlenül" az ablakokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!