Miért,miért utazott ma Orbán Viktor Moszkvába?
Figyelt kérdés
NATO és Európai unió tagjai vagyunk.
Ukrajnába a szomszédba nem, inkább az agresszor országba utazik a miniszterelnökünk.
Miért?Miért kell magyarként sokadjára szégyenkeznem?
2022. szept. 3. 12:02
3/7 anonim válasza:
Én szégyenkezem emiatt a hülye kérdés miatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Hány uniós ország államfője vesz részt rajta?
hány NATO tagország képviselteti magát?
2022. szept. 3. 12:53
5/7 anonim válasza:
Az elmúlt évszázadokban szokás volt más, hasonló rangúaknak megadni a tiszteletet (pl. Napóleont is csak száműzték) vagy elmenni a temetésére, még ha ellenségek voltak is. Csak mióta ideológiák alapján kutyának nézik egymást az ország vezetői, ilyenkor maximum valamelyik fizetett megmondóember kiírja Facebook-ra, hogy mennyire örül xy halálának.
6/7 anonim válasza:
3
Én viszont nem szégyenkezem, mert nem is tudtam, hogy Viktor mit csinál, sem azt, hogy Gorbacsov meghalt.
7/7 anonim válasza:
"hány államfő vesz részt rajta"
Gorbacsov szét szedte a Szovjetuniót, az EU azért nem vesz részt a temetésen, mert az EU tagállamok szociáldemokrták. Ergo most is Szovjetunió van, csak nem úgy hívjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!