Ha kötelező lenne kiköltöznötök Afrikába, de bármely afrikai országot választhatnátok, melyikbe mennétek és miért?
Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 20:45
11/19 anonim válasza:
Elefántcsontpart vagy Dél-Afrika.
12/19 anonim válasza:
#10 én írtam Madagaszkárt, de nem érdekel a pontozgatás. Mindenesetre köszönöm a szolidaritást :)
13/19 anonim válasza:
Amelyik a leghűvösebb, mert gyűlölöm a meleget. Miért éppen Afrikába kellene mennem?!
14/19 anonim válasza:
Ha az Észak-Afrikával egy magasságban lévő madeira afrikainak számít (szerintem földrajzilag igen, kulturálisan nem), oda. Ha nem, Marokkóba. Jártam ott, nagyon barátságosak az emberek.
15/19 anonim válasza:
14
Madeira Portugál sziget, Portugália meg legjobb tudomásom szerint nem afrikai ország.
16/19 anonim válasza:
#15 Tökéletesen igazad van, Portugália valóban nem afrikai ország. Ezért írtam, hogy "ha", feltéve, hogy, amennyiben, stb. "az Észak-Afrikával egy magasságban lévő Madeira afrikainak számít, akkor ... Írtam továbbá, hogy kulturálisan nem számít afrikainak.
Szövegértés!!!
17/19 anonim válasza:
Namíbia, Angola.
Beszélem mindegyik nyelvét (nem őslakos), plusz nincs időeltolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!