Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sebestyén Balázs irányzatot...

Sebestyén Balázs irányzatot váltott?

Figyelt kérdés

Hallgatom a rádiót és főleg az orosz-ukrán helyzet kapcsán, illetve az USA-vak kapcsolatos témákban úgy érzem mintha egy az egyben a kormánypropagandát mondaná.

A minap például elmondja egy szakértő, hogy nem az ukránok hibája, hogy nem jön olaj. Erre ő még vagy fél percig sulykolja, hogy ez egy ukrán lépés.

Máskor ha a két nagyhatalomról van szó akkor majdnem az jön le, hogy csak az USA rossz, de az hellyel-közzel elfogadható amit az oroszok művelnek.

Többször kiemeli, hogy ő nem orosz párti, de aztán a következő állításával ennek már ellent mond.

Pár éve még azt is kifogásolta, hogy Putyin látogatóba jött Budapestre.

Rá lett szólva fentről vagy mitől ez a nagy fordulat?

2022. aug. 10. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Egyértelmű, hogy nem fidesznyalonc csak sajnos az ellenzéki birkák ugyanolyanok mint a fideszbirkák. A kritikusan, párttól, ideológiáktól és főleg mainstream sajtópropagandától függetlenül gondolkodók, tájékozódók teljesen meghaladják az ő értelmüket. Én rendszeresen megkapom itt a gyakorin a fidernyákoktól, hogy gyurcsány a gazdám, az ellenzékiektől meg, hogy fideszbirka vagyok. Nos szerencsére Balázs tisztában van akkor az orosz ukrán konfliktussal és a résztvevőivel.
2022. aug. 12. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Balázs, Bochkor... Átlagos képességű, nagypofájú médiabohócok elég hajlékony gerinccel.

Azt propagandát tolják, ahol éppen dolgoznak.

2022. szept. 14. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Mindegy, hogy melyik pàrt szekerèt hajtja. Mindig ugyanaz az ócska, lumpenproli lesz.
2022. okt. 27. 22:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig hallgattam, de ott bukott ki az egész, mikor kitört a Covid, mindegyik parázott, hogy nem akarják elkapni, meg Kinában mi volt tőle, meg Olaszországban, meg mittomén, meg közös felelőségvállalás, aztán behivták dr Görény virustagadó aktivistát, aki szerintem nagyobb kárt tett ebben az egész virushelyzetben, mint maga a virus.
2022. nov. 21. 09:57
 15/17 NTBS ***** válasza:
41%
Nem tudom, nem hallgatom, de a média szereplőknek alkalmazkodniuk kell.
2022. dec. 8. 16:48
 16/17 anonim ***** válasza:
47%
Ez a fószer tipikus példája a fogalmatlan de önbizalomtúltengéses, gátlástalan sz@rjankónak. Minimum egy istennek képzeli magát ami kb az első pisszenéséből lejön, de valójában egy lelki nyomorék senki. Mondjuk aki ezt a gyökeret meg a félnótás társait hallgatja a fideszmaffia iq 0 strómanjának rádióján, arról sem lehet jó véleményt alkotni.
2023. jan. 1. 03:27
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

szerencsére csak nagyon ritkán kell Balázskát hallgatnom az irodában, viszont az feltűnt, hogy amikor komolyabb téma kerül elő, elképesztő hülyeségeket hordanak.

a mérnök főnököm még tavaly átkapcsolta a Balázsékra, éppen fűtésről, energiáról és hasonló dolgokról okoskodott az a 3 iq bajnok, de akkora butaságokat hordtak össze, h főnököm 10 perc után át is kapcsolta, ert nem bírta.

a balázshoz hasonló buta emberek a legrosszabbak, akiknek semmilyen témában nincs mélyebb tudásuk és sokszorosan túlbecsülik a saját képességeiket.

2023. febr. 3. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!