Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért vagyunk birka nép?

Miért vagyunk birka nép?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Mit lehet tenni ez ellen? Ezekkel a tüntetésekkel semmit nem lehet elérni az az igazság.

Egyetlen reményünk a választások lehetnének de a TV csatornák 99,999...%-ka a kormány tulajdonában áll ezért orrba, szájba tolhatják a propagandát és az álhíreket.

És bármennyire furán hangzik a legtöbb ember nem lát át ezen és nem is lehet Őket ezért hibáztatni. Vidéki falusi bácsi elmegy kapálni, éli az életét, este bekapcsolja az m1-et (Észak-Korea 1-es csatorna) és nyilván egy percig nem kérdőjelezi meg az abban hallottakat hisz az Ő idejében nem volt ilyen most ugyanmár, hogy lehetne. Ez ugyanaz, mint, hogy rengeteg idős ember nem képes felfogni, hogy mennyi mérgező szart árulnak a boltokban (én is fogyasztok ezeket félreértés ne essék) mert az Ő idejükben ilyen nem volt. Na de visszatérve nem lehet minden második ember politológus és ez így van rendjén.

Én csak azt tudom emiatt hibáztatni aki ennyire lelkiismeret nélkül lazán kihasználja ezt a hatalom és legfőképp a pénz érdekében.

júl. 25. 23:53

Privát üzenet

2022. aug. 4. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Ez egy jó komment volt
2022. aug. 4. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Én nem vagyok. Te miért vagy?
2022. aug. 4. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Mert a legtöbb fideszes nem képes értelmesen érvelni, beszélgetni. Csak fújják a propagandát mintha az M1 lenne a biblia és elnézik hogy közben tönkreteszik az országot.

Az nem birka a boldogan béget és megy a többi hülye után a szakadék irányába?

2022. aug. 4. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

"a TV csatornák 99,999...%-ka a kormány tulajdonában áll ezért orrba, szájba tolhatják a propagandát és az álhíreket."

Bezzeg ugyanez nem zavarta a baloldalt meg az eut, amikor nekik tetsző, őket kiszolgáló elkurmányunk volt.

nov. 23. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!