Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kormány miért tagadja a...

A kormány miért tagadja a chemtrail létezését?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre nagyobb chemtraileket látni az égen. Videórta is vettem néhányat ahogy a csíkból lassan egy felhő szerű valamivé alakul át és órákig ott marad az égen, illetve nagy felbontású minőségi kamerával nagyon rá zoomolva látható az is, hogy valami szemcsés anyag is van benne. Ez biztos, hogy nem sima kondenz csík. Régen is voltak repülőgépek, Boeing-ek, Grippen-ek,stb, de azok nem ilyen csíkokat generáltak. A nemzetközi kormányok és a WHO megértem miért tagadják ezt, de azt, hogy az állítólagosan nyugat és háttérhatalom ellenes Orbán miért tagadja, azt már kevésbé értem. Talán nem beszélhet róla mert köti valamilyen nemzetközi egyezmény?

2022. aug. 3. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:

48: Ez az a kérdés amire nehéz megmondani a választ, ugyanis sokkal több mindent tudhatnak mint mi. Lehet van akármi amivel saját magukat kivédhetik a mérgezés alól. Lehet ez pl. egy szer, ami miatt nem hatnak rájuk a toxikus anyagok. Vagy mondjuk egy ultra fejlett bunkerben töltik a hétköznapjaikat ahol meg van minden.

Vagy egy számunkra teljesen ismeretlen, tőlünk elzárt helyen élvezhetik a mindennapokat: Egy titkos kontinensen, szigeten, a Földön kívül akárhol.

Ezek csak feltételezések.

2022. aug. 11. 00:11
 52/76 anonim ***** válasza:
Van benne valami. Magyarországon is a politikusok közül se mindenki részesülhet ebben. Maximum Orbánt, Szijjártót tudnám elképzelni ebben a pozícióban. A többinek nincs ráhatása a világ politikára.
2022. aug. 11. 00:16
 53/76 anonim ***** válasza:

Orban meg a vilagpolitika?

Azert szerepel annyit mert o a negativ pelda a vilagban amilyet senki nem szeretne. Lehet mutogatni hogy csak ilyet ne.

2022. aug. 11. 21:35
 54/76 anonim ***** válasza:
62%

Távcsőre visszatérve, ahhoz, hogy ilyen kamu távcsöveket létre lehessen hozni, ahhoz kéne a szemlencséhez LCD-kijelző, giroszkóp, iránytű, GPS, amivel a helyet meg lehet határozni, meg a pozíciót. Ráadásul tölteni is kéne árammal. Melyik a valószínű, az, hogy néhány lencsét árulnak a teleszkópba, vagy ilyen drága és bonyolult szerkezetet? Amit szétszerelhetnének otthon, és rájöhetnének a turpisságra.

Komolyan, a laposföldesek címeres ökrök.

2022. aug. 12. 01:59
 55/76 anonim ***** válasza:
77%
Nos most mondok valamit, sokan be fognak rágni rám ezért....Tudjátok mi a Skrizofenia és milyen tünetekkel jár? Nem? Elmondom...Nincs betegségbeismerés,- Paranoid kényszerképzetek, -Összeesküvéselméletek. Gondolkozz logikisan ember!!!!! A repülőgép hajtóműve nem bírja ,csak a 100% tiszta kerozint, külön permetezőgép nincs, ha lenne én mint amatőrfotós, lekaptam volna a hajnali égbolton vagy napközben a Nikon coolpix 100 gépemmel amivel a hold krátereit is tudom fényképezni! TÉVESZME!!!! Ez pont olyan mint a Covid19 oltás parnoiái! Győződj meg fizikálisan arról amit mondasz, nem innen a netről ember!!!!! Egy olcsó távcsövet vegyél 20 ezerért az Amazonról, és kukkold a repülőket 3 napig, meg fogod látni,hogy semmi ilyen permetező nincs! Tudod mennyi kerozint zabál egy Airbus A300? Elmondom! Felszálláskot 1500 liter amíg eléri a 10.000 métert, majd óránként 2500liter, kb 2-3$ literje a kerozinnak, szerinted kinek lenne erre pénze? Az utasszállítóra meg nem szerelnek ilyet, sok utasszállítót fényképeztem a magasban! Az egyetlen dolog amit nem cáfolok, hogy fényképeztem olyan repülőgépet, amit nagyon különösnek találtam, de az nem permetezett, és tuti, hogy emberi technológia olyat nem tudott készíteni! Ezt is csak 1x mindössze 11 évnyi fotózásból.
2022. aug. 12. 04:12
 56/76 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, javítom: Nikon Coolpix 1000, nem 100..
2022. aug. 12. 04:15
 57/76 anonim ***** válasza:
9%

Már nem tagadja

Itt leírja hogy 25 éve csinálják és ez tudományos cikk

(sokan a cikk láttára sem hiszik el, de a chemtrail arról szól hogy emberre káros anyagokat szórnak a levegőbe, és úgy módosítják az éghajlatot.)

1.

[link]

2.

[link]

2022. aug. 29. 23:00
 58/76 anonim ***** válasza:
54%
De ez nem az te ökörmarha.
2022. aug. 30. 12:24
 59/76 anonim ***** válasza:
A Nap nem 5x kisebb, hanem ezerszer mint mondjuk a Betelgeuse
2022. aug. 30. 13:17
 60/76 anonim ***** válasza:
67%
@57, kár, hogy a két cikk egyikéánek sincs semmiféle köze a chemtrail marhasághoz. Vagy valójában mit is szerettél volna ezzel a két cikkel bizonyítani?
2022. aug. 30. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!