Az LMBTQ-emberek miért gyalázzák a vallást?
A használaton kívüli templomokat eladják, és ilyen dolgokat művelnek benne, mint pl. egy ilyen esküvő, ahol félmeztelen pap adja össze őket. Egy templomot így megszentségteleníteni gusztustalan dolog. Lehet, hogy ezért van a majomhimlő, mint isteni büntetés?
"De szerintetek semmi szükség rájuk, csináljunk WC-t a templomokból."
A nem használt templomokbol. Hisz nincsen semmi hasznuk ha nem imátkoznak bennük. Egyébként a 46-os hajléktalan szállótol beszélt.
Végre egy építő ötlet, kérdező! :D
De ha lúd, akkor legyen már kövér az a madár: nyilvános legyen az a WC!
-Te vagy az, aki csak szélsőségekben képes gondolkodni, - akkor legyen így attól függetlenül is, hogy én nem erről írtam ezt megelőzően!
Kicsit komolyabbra fordítva az írást - kérdező:
Komolyan azt gondoltam, hogy a hitéletet ki kellene szorítani a közéletből a társasági életbe és finanszírozzák a vallást övező körülményeket azok a saját zsebükből, akiknek erre igénye van. Szerintem ez egy teljesen jogos, korrekt elvárás ez olyan emberek részéről, akiknek a személyre szabott hobbiját, társasági szokásait semmilyen szinten nem finanszírozzák vallásos emberek! Ha igénye van erre valakinek, nyúljon a zsebébe és ne másokkal tartsák lélegeztetőgépen azt, ami mások szerint nem létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!