Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az LMBTQ-emberek miért gyalázz...

Az LMBTQ-emberek miért gyalázzák a vallást?

Figyelt kérdés

A használaton kívüli templomokat eladják, és ilyen dolgokat művelnek benne, mint pl. egy ilyen esküvő, ahol félmeztelen pap adja össze őket. Egy templomot így megszentségteleníteni gusztustalan dolog. Lehet, hogy ezért van a majomhimlő, mint isteni büntetés?

[link]

2022. aug. 1. 15:26
1 2 3 4 5 6
 51/53 Drakula ***** válasza:
57%

"De szerintetek semmi szükség rájuk, csináljunk WC-t a templomokból."

A nem használt templomokbol. Hisz nincsen semmi hasznuk ha nem imátkoznak bennük. Egyébként a 46-os hajléktalan szállótol beszélt.

2022. aug. 2. 09:41
 52/53 anonim ***** válasza:
44%

Végre egy építő ötlet, kérdező! :D

De ha lúd, akkor legyen már kövér az a madár: nyilvános legyen az a WC!

-Te vagy az, aki csak szélsőségekben képes gondolkodni, - akkor legyen így attól függetlenül is, hogy én nem erről írtam ezt megelőzően!

Kicsit komolyabbra fordítva az írást - kérdező:

Komolyan azt gondoltam, hogy a hitéletet ki kellene szorítani a közéletből a társasági életbe és finanszírozzák a vallást övező körülményeket azok a saját zsebükből, akiknek erre igénye van. Szerintem ez egy teljesen jogos, korrekt elvárás ez olyan emberek részéről, akiknek a személyre szabott hobbiját, társasági szokásait semmilyen szinten nem finanszírozzák vallásos emberek! Ha igénye van erre valakinek, nyúljon a zsebébe és ne másokkal tartsák lélegeztetőgépen azt, ami mások szerint nem létezik!

2022. aug. 2. 09:53
 53/53 anonim ***** válasza:
61%
Vannak, akik nem szeretik, de a heterók között is vannak. Én pl bisexuális vagyok és katolikus. Igeeen... Van olyan dolog amivel nem értek egyet, de szeretem a vallást és hiszek is. Pedig nem is egy vallásos családban nőttem fel. Olyan nem szokott lenni, hogy nem szeretem a vallást, hanem csak olyan, hogy nem minden részletét hiszem el. Hiszen a Bibliát papok rakták össze, ők cenzúrázták és döntötték el, hogy mi kerüljön bele és mi ne. Így rengeteg apokrif iratot csak úgy kihagytak. Van pár olyan, amit ismerünk és szerintem beleillik a Bibliába.
2022. aug. 10. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!