Ha Orbán testőrök nélkül lép ki az utcára, mennyi a valószínűsége hogy megverik?
Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 03:15
12/18 anonim válasza:
Szerintem kevés rá az esély... Focimeccsen is sokan ordibálnak az ellenséges csapatnak, hogy így dögölj meg, úgy dögölj meg... Aztán ha véletlenül pont ott áll meg a focista bekötni a cipőfűzőjét, akkor pedig fényképezik, mert híresség.
13/18 anonim válasza:
szinte 0% az esély h valaha testőr nélkül lépni ki az utcára
14/18 anonim válasza:
Szerintem soha nem menne ki testőrök nélkül az utcára. Ha mégis megtenné, szinte biztos, hogy lenne valaki, aki megtámadná. Magyarországon mindenki ismeri és sokan gyűlölik is. Sok embert csak az tartana vissza a megverésétől, hogy nem akarnak börtönbe kerülni, vagy pedig azt hinnék, hogy ő nem Orbán Viktor, hanem csak egy átlagos ember, aki hasonlít rá. De ettől még biztos akadna valaki, aki belekötne.
15/18 anonim válasza:
A vicc az, hogy én már összefutottam egyszer Orbánnal, a Kossuth rádiótól jött ki éppen, bármiféle testőr nélkül... Még le is kezelt velem, amikor megszólítottam.
16/18 anonim válasza:
Páran megindulnának, de a mesterlövészek hamarabb leszednék őket, minthogy nekiesnének Orbánnak.
17/18 anonim válasza:
Ha megverni is annyian akarják, mint erőszakosan leváltani, vagy ahányan most már tényleg kimennek tüntetni ellene, akkor 0%.
18/18 anonim válasza:
Ha azt nézzük hogy Márky-Zay-t egy tolókocsis nő ütötte meg kamerák előtt, Orbánra is biztos jutna pár félcédulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!