Fideszesek, boldogok vagytok? Ezt vártátok a választások napján, amikor behúztátok az X-et Orbán bandájára?
Tipik fityiszes válasz:
- méééééééééé gyúúúúúúúúúcsány alatt jobb vót?
- há mit csinyálna másképp az összefosás?
- Brüsszel;
- migráncs;
- emút nyóc év;
- háború van
14# nem, de mi már rég megertettük a te/ ti logikátokat, amit tökéletesen leírtál, csak nem igaz
🤔🇭🇺🧡🇭🇺
Festi magát, aki nálam jobban rühelli Orbánt. De hadd mondjam el, hogy én mit látok. Qurva okosan kommunikál. Azt mondja pl: ha az ellenzék kerül hatalomra, megszorítások jönnek, megszűnik a rezsicsökkentés, stb. Azt egy büdös szóval nem mondja viszont, hogy ha ő marad hatalmon, akkor ezek nem jönnek.
Azt mondja: nem engedi, hogy a gyerekeinket átoperálják. Ezt úgy adja elő, mintha valós veszély lenne, de konkrétan egy szóval sem mondja. Mintha én azt mondanám,, hogy azért nem adok pénzt a feleségemnek, hogy ne költse piára. Valójában soha nem iszik, és én sem hazudtam azt, hogy igen. Mégis, aki olvassa, annak az jön l, hogy ő egy iszákos némber.
Amugy brüsszelt meg sorost meg a háttérhatalmat pont a fidesz támogatja.
A fidesz a multikat most adóztatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!