Véletlen, vagy elkezdték kivezetni a készpénzt?
#11 Édes, még ha igaz is, az fejenként évi 40 000 Ft. Ha most rögtön megszűnne a készpénz, havonta-kéthavonta nyúlnának le tőlünk ennyit a bankok, csak mert megtehetnék.
Ha átváltod bármilyen normális valutába, esetleg aranyba a pénzedet, és otthon a párnacihában tartod, már jobban jársz, mint ha a bankban tartanád.
" Édes, még ha igaz is, az fejenként évi 40 000 Ft. Ha most rögtön megszűnne a készpénz, havonta-kéthavonta nyúlnának le tőlünk ennyit a bankok, csak mert megtehetnék."
És ezt bizonyítani is tudod, vagy csak szerettél volna jó nagyot kamuzni, hátha valaki bedől neki?
Naná! A bankok szívesen elcsipegetik az emberek már megadóztatott bevételeit! Szó sincs pénzkímélésről meg higiéniáról, - sokkal inkább van szó olyan sarcokról, amelyeket kikerülhetetlenné tesznek szándékosan!
Az Ótépétől konkrétan azért jöttem el, mert térültem-fordultam és képesek voltak "15 forintokra" is lehúzni - akár naponta többször is - csak azért, mert megpróbáltam hozzájutni a saját számlámon tartott megadózott jövedelmemhez! Ott, akkor már az "ajtónálló" is inkább útonálló volt, - még vissza is pénzért köszönt és elegem lett ebből a bandából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!