Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Death Note tényleg véget...

A Death Note tényleg véget vetne a háborúknak ?

Figyelt kérdés

Ez egy eléggé megfoghatatlan dolog de kíváncsi lennék a véleményetekre. Van egy FB csoport ahol a filmes világ dolgait próbálják mai világban értelmezni. Valaki bedobta a kérdést ,hogy ha létezne a Death Note akkor azzal véget lehetne e vetni a háborúknak. Ugye a sorozat utolsó részében Kira ezt mondta.

Aki esetleg nem tudná , hogy ez micsoda: Ez a Death Note című japán animéből van. A történet annyi, hogy van egy füzet a Death Note és akinek bele írják a nevét az 40 mp múlva meghal szívrohamban. A pali aki megtalálja bűnözőket gyilkol vele , hogy világot megszabadítsa a gonoszoktól.

Szerintetek ezzel valóban le lehet állítani a háborúkat és vissza szorulna a bűnözés ?

2022. júl. 7. 16:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Yep, ha lenne egy halalistam a föld boldogabb lenne mint valaha. A bűnözés visszaszorulna mert mindenki rettegne attól hogy meghalhat. Azok meg akiket ez sem felemlitene meg azoknak a nevet simán felírnám. Boldog kis helyet varazsolnek se perc alatt. Ez így elég érdekesen hangozhat, de a világnak semmi szüksége a börtönben csucsulo embereket eltartani, csak kútba dobott pénz.
2022. júl. 12. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

És te ülnél börtönben akkor is ezt mondanád?

2022. júl. 12. 15:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is nagy írtást rendeznék le. Mindenhova oda írnám, hogy AIDS és kész. Elkönyvelnék járványnak. Én csak azokat írnám fel akik nem illenek a társadalomba. Pl a Sztojka család. Már generációk óta kábítószer, behajtás, ribik és erőszak. Nem kellenek. Tálibok szintén nem kellenek. Politikusoknál akinek csak megfordul a fejében, hogy háború már írnám is fel. Mindegy, hogy Amerika, Kína, Oroszország, Ukrajna, vagy Izrael vezetői lennének
2022. júl. 12. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:
#12 hat nincs igazam? Nem azt akartam mondani hogy mindenkit felírnák aki a börtönben van de azok akik erőszakot, gyilkosságot vagy olyan csalást követtek el ami tomkretett másokat igen is a pokol tüzére küldenek minden bűntudat nélkül. De hát sajna nincs death note. És végeredményben lehet hogy jobb is. Nem mindegy kihez kerülne.
2022. júl. 12. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!