Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A szélsőjobboldal a társadalom...

A szélsőjobboldal a társadalom immunrendszere?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szélsőjobboldali, de eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne nélkülük. Ugyanis ők azok, akik egy csomó veszélyt előre látnak, pl. nálunk a cigányproblémát, vagy a migránsbetelepítést Európába. Már évtizedekkel korábban jelzik, milyen hatásai lesznek ezeknek a dolgoknak, ha pedig nagyon eldurvul a helyzet, ők azok, akik "rendet" tesznek, igaz, olyankor túlzott immunválasz alakulhat ki.

Tehát valahol szükség van rájuk, nem?

2022. júl. 3. 22:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%

Igen.

De,az ember a cigi után is büdös lesz meg sárgák fogai, mégis rágyújt újabbra.Hiába jelzi az immunrendszer, hogy nem kellene.

2022. júl. 3. 22:40
 2/14 A kérdező kommentje:
#1: Igen, az a baj, ha a szervezet hallgatna az immunrendszerre, akkor nem romlana le az állapota, és nem jutna olyan helyzetbe, amikor már csak egy túlreagáló immunválasz segít.
2022. júl. 3. 22:42
 3/14 tobas ***** válasza:
69%

Pont ez a gyűlölet ami gyűlöletet szít.

"Annyi világos; erőszak erőszakot szül, elnyomás megtorlást, és csak társadalmunk megtisztítása képes lelkünket megszabadítani ezektől a bajoktól. Mire megtanítasz valakit, hogy gyűlölje és féljen felebarátjától, mire megtanítod, hogy a bőrszíne, a hite, a politikai nézete miatt kevesebbnek érezze magát, mire megtanítod, hogy a másság fenyegeti a szabadságát, a munkáját, az otthonát vagy a családját addigra te is megtanulod, hogy a többieket ne polgártársadként, hanem ellenségedként kezeld. Nem együttműködni, hanem hódítani akarsz. Leigázni és uralkodni. Végül megtanulod, hogy felebarátodban idegent láss. Idegent, akivel nem a közösséget, csak a várost osztod meg. A közös törekvéseket felváltja az egymás mellett élés. Csak félelmeink lesznek közösek és a vágyunk, hogy elforduljunk egymástól. Csak az ösztönünk, hogy a nézeteltéréseket erőszakkal rendezzük. "

2022. júl. 3. 22:50
 4/14 Drakula ***** válasza:
100%
Az immunrendszer nem előre jelez hanem megoldja a problémát ahelyet hogy jobban elcseszi.
2022. júl. 3. 22:52
 5/14 A kérdező kommentje:

#3: "erőszak erőszakot szül"

Ezt megmondtad az araboknak meg a cigányoknak is?

#4: Sajnos, ha beteg a szervezet, az immunrendszer nem tud működni.

2022. júl. 3. 22:59
 6/14 tobas ***** válasza:
63%

"Ezt megmondtad az araboknak meg a cigányoknak is?"

Minek mondjam, nekem sohasem volt bajom velük, sohasem akartak megverni.

2022. júl. 3. 23:15
 7/14 A kérdező kommentje:
#6: Szerencsés vagy. Sokan ezt nem mondhatják el magukról. De arra próbáltam rávilágítani, hogy szép dolog a pacifizmus, de ha téged támadnak meg, netán meg akarnak ölni, akkor nem sokra mész vele.
2022. júl. 3. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Helyi problémákat említesz, miközben az országban szó szerint nem létezik szélsőjobb. Attól még, hogy valaki nem szopja a 444 f***szát, attól még nem lesz az. Nem kell megenni a propagandát. A szélsőjobb rendszeresen pusztítana, gyilkolna, terrorcselekményeket hajtana végre. Van szerinted nálunk ilyen? Nem az a szélsőjobb, aki nem ért egyet a globalistákkal, bármennyire is próbálják bemagyarázni...
2022. júl. 3. 23:23
 9/14 tobas ***** válasza:
56%
Ha nem tűnt volna fel az idézet lényege nem azon van, hogy mi van akkor, amikor szemben állsz velük. Most lehet én vagyok tudatlan, de olyan szélsőjobbról még nem hallottam, hogy nincsen ellenségképük.
2022. júl. 3. 23:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Lehet, inkább radikális jobboldalt kellett volna írnom.
2022. júl. 3. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!