A szélsőjobboldal a társadalom immunrendszere?
Nem vagyok szélsőjobboldali, de eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne nélkülük. Ugyanis ők azok, akik egy csomó veszélyt előre látnak, pl. nálunk a cigányproblémát, vagy a migránsbetelepítést Európába. Már évtizedekkel korábban jelzik, milyen hatásai lesznek ezeknek a dolgoknak, ha pedig nagyon eldurvul a helyzet, ők azok, akik "rendet" tesznek, igaz, olyankor túlzott immunválasz alakulhat ki.
Tehát valahol szükség van rájuk, nem?
Igen.
De,az ember a cigi után is büdös lesz meg sárgák fogai, mégis rágyújt újabbra.Hiába jelzi az immunrendszer, hogy nem kellene.
Pont ez a gyűlölet ami gyűlöletet szít.
"Annyi világos; erőszak erőszakot szül, elnyomás megtorlást, és csak társadalmunk megtisztítása képes lelkünket megszabadítani ezektől a bajoktól. Mire megtanítasz valakit, hogy gyűlölje és féljen felebarátjától, mire megtanítod, hogy a bőrszíne, a hite, a politikai nézete miatt kevesebbnek érezze magát, mire megtanítod, hogy a másság fenyegeti a szabadságát, a munkáját, az otthonát vagy a családját addigra te is megtanulod, hogy a többieket ne polgártársadként, hanem ellenségedként kezeld. Nem együttműködni, hanem hódítani akarsz. Leigázni és uralkodni. Végül megtanulod, hogy felebarátodban idegent láss. Idegent, akivel nem a közösséget, csak a várost osztod meg. A közös törekvéseket felváltja az egymás mellett élés. Csak félelmeink lesznek közösek és a vágyunk, hogy elforduljunk egymástól. Csak az ösztönünk, hogy a nézeteltéréseket erőszakkal rendezzük. "
#3: "erőszak erőszakot szül"
Ezt megmondtad az araboknak meg a cigányoknak is?
#4: Sajnos, ha beteg a szervezet, az immunrendszer nem tud működni.
"Ezt megmondtad az araboknak meg a cigányoknak is?"
Minek mondjam, nekem sohasem volt bajom velük, sohasem akartak megverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!