Mikor jutottunk oda, hogy alapvető dolgokért kell hálásnak lenni?
Zala: Palkovics megkapta a megyei kh legnagyobb kitüntetését, mert tavaly a minisztériuma 170 milliót juttatott a kórháznak. Ugye ez valami vicc???
Pár hete helyi vállalkozók felújítottak egy nővérszobát, polgármester, ollókezű laci adta át.
Szigetelnek egy iskolát, szalag, sajtó, amit akartok.
Miért???
Kérdező
Hol van a kérdésedben leírt dolgokban olyan, hogy hálásnak KELL lenni bármiért?
A te kérdésed olyan, mintha hálásnak kellene lennie valakinek azért mert helyi vállalkozók a saját ellátásukat végző kórházban felújítottak egy nővérszobát.
Nem ennek kellene a legtermészetesebb dolognak lennie, hogy a helyben lakók mennek és rendbe teszik a saját környezetüket, megteszik ami tőlük telik a saját ellátásukat végző emberek, dolgozók érdekében, a saját életterük javításában?
Nem ennek kellene a legtermészetesebb dolognak lennie, hogy a helyben lakók mennek és rendbe teszik a saját környezetüket,
Nem, nem érnek kellene természetesnek lenni, hogy az állami feladatot ellátja egy civil szervezet vagy magánszemély, aztán az állam, önkormányzat képviselői mutogatják magukat. Igen, nyilván köszönet illeti azt, akinek már nem kötelessége, de segít.
Én azt szeretném tudni, miért kell hajbókolni azért, ha alapvető dolgot boztosítanak.
#4 Megtették. Az önkormányzat is meg az állam is.
A kérdésben szereplő hülyeséget kérdeztem a kérdezőtől.
Amúgy attól mert az adódból fizetik a köztisztasági céget az utcák takarítására, nem azt tartod te is természetesnek, hogy ettől még a helyiek is megtegyék amit lehet azért hogy szép rendezett, tiszta legyen az utcátok? Vagy azzal a felkiáltással, hogy ezért fizeti az adót, te már elfogadhatónak tartod ha csak kidobálja a szemetét az utcára vagy épp nem takarítja el a havat a háza előtti járdán?
6, az államnak hálálkodunk... Palkovics nem civil, hanem egy miniszter. A minisztérium dolga, hogy ellássa eszközzel az intézményt. Ezért kitüntetni a minisztert???
Az, hogy a civilnek megköszönjük, nem kérdés. De a kérdés nem erről szól.
#7 Mi a tököm a hálálkodás az államnak egy szokásos propaganda kitüntetésben?
Megnézted te azt, hogy előtte hány ilyet osztottak ki és kiknek?
Csak nem tetszik neked a tény, hogy kapott a kórház pluszban 170 millió forintot és ezt követően volt egy önkormányzati kitüntetés egy neked szintén nem tetsző kormányzati embernek.
Egyáltalán ki kapott és milyen kitüntetést?
legalább minimálisan törekedhettél volna arra hogy alátámasztod a kérdésedet.
Én eddig csak olyan hírt találtam ami régebbi és éppen Palkovicsék tüntették ki az egyik zalai polgármestert. Szóval a további megjegyzések helyett előbb mutasd meg kit tüntettek ki, mikor, miért és mivel - pontosan!
8, igen, pontosan tudom, korábbak kik kapták ugyanezt a díjat.
Most Palkovics kapta, mert a minisztérium adott 170 milliót a szívsebre meg a traumára.
Mi az, hogy adott pluszban? Az eszközbiztosítás alapvető feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!