A következő lépés a pedofília elfogadtatása lesz?
Figyelt kérdés
Az első lépés megvolt: párbeszédet kezdtek róla. Aki ezt nem hárítja el annyival, hogy mocskos pedofil, hanem előadja a felvilágosult, intelligens embert, aki elkezd vitázni, az vesztett. Az érvek el fognak vezetni az elfogadtatásig.
2022. jún. 19. 02:20
21/27 anonim válasza:
A pedofíliát ugyanúgy kéne kezelni, mint bármelyik más mentális problémát, annak semmi értelme, hogy rögtön elítéled őket, miközben egyébként lehet ő maga is elítéli a betegségét, legszívesebben megölné magát és kerüli a gyerekeket, amennyire csak lehet. Figyelj, nekem van egy ilyen ismerősöm, egyszerűen emelem a nem létező kalapomat, hogy egyébként bárminemű segítség nélkül elsikerült érnie egy olyan szintre, ahova még pedofil szerintem nem jutott. Nem minden pedofil rossz ember és azt is hozzátenném, hogy nem minden gyerekmolesztáló pedofil, csak a média szereti egybemosni a kettőt. Szóval szerintem igenis megérdemlik a segítséget, nem kéne ennyire előítéletesnek lennünk velük szemben, és ez legfőképpen a gyerekek érdeme lenne.
22/27 A kérdező kommentje:
#22: Igen, megérdemlik a segítséget, és igen, ha nem tesznek semmit, akkor nincs velük probléma. Csak éppen ez a rohadék a cikkben nem ezt akarja. Ő nem is azzal foglalkozik, hogy ez betegség, hanem pont azt bizonygatja, hogy nem az, hogy nem kell elítélni. Olyanokról beszél, hogy a legtöbb kisgyerek vonzódott szexuális más kisgyerekekhez, tehát bennük van a pedofília. Miközben ez egy baromság, mert serdülőkor előtt senki nem vonzódik szexuálisan a másikhoz. Ez is azt mutatja, hogy ez egy súlyosan beteg személyiség. És hagyják neki beszélni, ahelyett, hogy házkutatást tartanának nála.
2022. jún. 19. 18:31
23/27 anonim válasza:
#23 A cikket nem olvastam, a válaszokból azt gondoltam, hogy arról van szó, amiről én írtam.
24/27 anonim válasza:
Aha, igen ELTE hallgató vagyok, de tudod én ezt önkéntesen csinálom, ha pénzt kapnék érte, most például akkor nem Magyarországon élnek, és lehet rendelkeznék álmaim másfél szobás házával... de hát nem így van... úgy hogy le lehet kopni... bár ti nálatok nincs semmi önzetlen tett...
25/27 anonim válasza:
Ha szorult egy csöppnyi empátia és józan gondolkodás az emberekbe/politikusokba, akkor nem fognak dekriminalizálni, ne adj isten legalizálni egy ilyen súlyos jó ízlést sértő szexuális bűncselekményt.
26/27 anonim válasza:
Ha lesz ilyen akkor maximum a magukat keresztény-konzervatívnak való politikusok által. Sajnos ők szeretnek kislányokat molesztálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!