Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki itt az LMBTQ kérdéseket...

Aki itt az LMBTQ kérdéseket teszi fel, az milyen konkrét intézkedéseket hozna, hogy a transzszexuálisokat ne diszkriminálják a munkaerőpiacon vagy hogy boldogok lehessenek a saját környezetükben?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
24%
Nem olyan nincs, hogy egy női férfivá operáltatja magát, de például kitalálja, hogy ő most 40 évesen 14 éves középiskolás fiúkkal szeretne átöltözni a volt középiskolájába....
2022. jún. 19. 01:36
 62/79 A kérdező kommentje:
Hát az öltözőkben rendszerint nincs külön gyerek meg felnőtt részleg. A kedves válaszoló ezt a jóképű, jótestű "nőt" a női öltözőbe küldené, hogy az ottani kislányok lássák a műanyag farkát, miközben átveszi a gatyáját. Nem perverz?
2022. jún. 19. 01:45
 63/79 A kérdező kommentje:
2022. jún. 19. 01:46
 64/79 anonim ***** válasza:
91%

Tudtommal vannak időpontok... Hajdúszoboszlón ez úgy működött, hogy vegyes iskolásoknak volt tartva egyéni jelentkezés alapján a gyógyúszás heti kétszer.... férfiak és lányok külön öltöztek, én inkább bementem a férfi wc-be öltözni... vagy zártabb öltözőbe...

ja és nem mentünk a termál hotel részlegbe se, ahol meg fürdő terápiás kezelések voltak, tudod súlyfürdő, elektroterápia, masszás...

2022. jún. 19. 01:49
 65/79 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy te bezárkóztál a wc-be, de más nem. Nekem tiszta emlékeim vannak gyerekkoromból, hogy számtalan férfit láttam meztelenül az öltözőben. Volt amely még a haját is meztelenül szárította, és még csak nem is a fal felé fordult.
2022. jún. 19. 01:55
 66/79 anonim ***** válasza:
91%
Én mivel nagycsaládban nőttem fel,és gyakorta mentünk autóval Lengyelországba, így vannak olyan fotók, ahol egyszáll fütyibe állok egy hegyi patakban apámmal, akin volt fürdő gatya... és bátyáimon is volt.... akkor kisfiú voltam... néha látom ezeket a képeket, de én nem rágódok ezen.... mint ahogy azon se, hogy 1 évesen anyám hasán feküdtem miközben ő matracon úszott a Balatonon, de ennek se tulajdonítok ilyen dolgot....
2022. jún. 19. 02:13
 67/79 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, kiakadtál? Aggódom érted.
2022. jún. 19. 02:18
 68/79 A kérdező kommentje:
Na, visszajött a genetikai roncs.
2022. jún. 19. 02:18
 69/79 anonim ***** válasza:
4%
Ne bombázz minket ilyen gusztustalanságokkal, mint a #63-as hozzászólásban, mert rosszul leszünk!
2022. jún. 19. 02:21
 70/79 A kérdező kommentje:
Csak fel akarom fedni a világnak a gyerekek elleni bűnöket, amiket elkövetnél.
2022. jún. 19. 02:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!