Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki itt az LMBTQ kérdéseket...

Aki itt az LMBTQ kérdéseket teszi fel, az milyen konkrét intézkedéseket hozna, hogy a transzszexuálisokat ne diszkriminálják a munkaerőpiacon vagy hogy boldogok lehessenek a saját környezetükben?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
51%
#50: Az előbb még az öltözés érdekelt.
2022. jún. 19. 01:16
 52/79 A kérdező kommentje:

Hol érdekelt engem az öltözés?

A másik válaszolóban tudatosítottam, hogy genetikailag gonosz vagy.

2022. jún. 19. 01:19
 53/79 anonim ***** válasza:
41%
#52: Hű, de gonosz vagyok, mert nem akarom, hogy férfiak nőkkel vagy kislányokal öltözzenek!
2022. jún. 19. 01:22
 54/79 A kérdező kommentje:

Miért beszélsz öltözködésről, ha nem arról van szó?

Miért tiltják transzszexuálisok számára hogy a testi kifejezésükhöz illő nevet használjanak?

A) Genetikailag képtelen vagy megválaszolni.

B) Megválaszolod.

Melyiket választod?

2022. jún. 19. 01:23
 55/79 anonim ***** válasza:
94%

Itt nem az öltöző használatról van szó... nézd meg, hogy vannak olyan kis ruházati üzletek vagy turkálók, ahol egyáltalán nincsen nemileg elszeparálva az öltözők...

Egyébként őszintén ha ennyire nagy sportember vagy, akkor hány transznemű férfi vagy nő próbálkozását láttad, hogy választott neme szerinti öltözőben öltözhessen át? Na halljam a válaszod....

2022. jún. 19. 01:27
 56/79 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként például ha látnék egy olyan esetet, hogy BKK-s kalauz szivatásból alázza a transznemű nőt, akinek személyijében még férfi neve és neme szerepel, akkor lehet közfeladatot ellátó személy ellen fordulnék vagy kimeríteném ezt, de szóban megmondanám neki, hogy ez nagyon balkáni dolog, hogy ezen élcelődik....miközben bérlete rendben volt...
2022. jún. 19. 01:29
 57/79 A kérdező kommentje:

Miért ilyen kérdéseket teszel fel neki?

Azt kellene feltenni neki, hogy miért akarja kislányok közé beküldeni azokat a nőket, akik nagy farkat operáltattak magukra, továbbá mély a hangjuk és jó sok izmot szedtek magukra a gyógyszerek hatására.

2022. jún. 19. 01:31
 58/79 A kérdező kommentje:
Persze erre se fog válaszolni a genetikai alkalmatlansága miatt.
2022. jún. 19. 01:32
 59/79 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ilyen sincs kérdező amit állítasz... de elmondom, hogy én jártam gyógyúszásra, és pl ott vegyes korosztállyal úsztam... mivel kisvárosban nőttem fel, fiúk-lányok külön öltöztek, de vegyes korosztályban voltunk...egy dolog kötött össze bennünket, hogy valamilyen egészségügyi probléma miatt kerültünk oda és jót tett izmainknak....
2022. jún. 19. 01:34
 60/79 A kérdező kommentje:

Milyen nincs? Hogy egy nő férfivá operáltatja magát?

2022. jún. 19. 01:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!