Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki itt az LMBTQ kérdéseket...

Aki itt az LMBTQ kérdéseket teszi fel, az milyen konkrét intézkedéseket hozna, hogy a transzszexuálisokat ne diszkriminálják a munkaerőpiacon vagy hogy boldogok lehessenek a saját környezetükben?

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
20%
#40: Ugyanazok a jogaik most is, mint a többi embernek. Nincs diszkrimináció.
2022. jún. 18. 16:54
 42/79 anonim ***** válasza:
95%

Ez azért nem teljesen igaz. Ők transzok és nem kapják meg azt a jogot, hogy önmaguk legyenek. Pl. Egy transzlányt sokszor a fiú csapatokba rakják be a munkahelyeken. Mikor ők már lányok. Lehet, hogy előtte fiú volt, de nagyon kellemetlen tud lenni. Vagy a wc kérdése is pl. a nők nem akarják, hogy ott legyenek és a fiúk se, hogy a fiú wc-be. Sokan nem szeretik őket, pedig semmit sem tettek csak önmaguk. Az igazolványukon sem lehet rajta, hogy ők már nők, nem férfiak. Sokmindent kell elviselniük.

2022. jún. 18. 17:03
 43/79 A kérdező kommentje:
Úgy látom azt a fránya választ csak nem fogom megkapni.
2022. jún. 18. 21:36
 44/79 anonim ***** válasza:
20%
#42: Lehet, de nekem sincs jogom elvárni, hogy más neműnek tartsanak, mint amilyen vagyok, tehát ugyanazok a jogok illetnek meg. Igazából tesznek ők sok mindent, ami miatt nem szeretik őket. Pl., hogy férfiként nőnek öltöznek, vagy nőként szakállat növesztenek, és teherbe esnek veszélyeztetve a magzat életét a hormonkezeléssel.
2022. jún. 18. 23:56
 45/79 A kérdező kommentje:

Te genetikailag vagy képtelen válaszolni a kérdésemre? A genetikai roggyantaknak milyen joguk van szerinted?

2022. jún. 19. 00:13
 46/79 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén bár meleg vagyok, de engem rohadtul nem izgatna, hogy mondjuk egy transz sráccal öltöznék együtt....
2022. jún. 19. 01:02
 47/79 A kérdező kommentje:
Őt se érdekli, csak genetikailag gonosz, és ezért zavarja, hogy más ott öltözik, ahol akar.
2022. jún. 19. 01:04
 48/79 anonim ***** válasza:
41%
#47: Nem vagyok gonosz. A nők nem akarják, hogy férfiak öltözzenek velük, ebben biztos vagyok. Ha te nem, szavaztasd meg velük! De még ezt se fogadnám el, mert az én kislányommal nem fog egy férfi együtt öltözni, bocs. Nem ott öltözöl, ahol akarsz, egy társadalomban vannak szabályok, mivel nem csak te számítasz, hanem a többi ember is.
2022. jún. 19. 01:06
 49/79 anonim ***** válasza:
94%
Én hülyeségnek találom azt, hogy elválasszuk a férfi-női helyiségeket... láttam Lengyelországban egy 640 ezres városban olyan szórakózóhelyet, ahol koedukált mosdók voltak.... és kutyát nem zavart....
2022. jún. 19. 01:11
 50/79 A kérdező kommentje:

Szóval miért is tiltják a névváltoztatást?

2022. jún. 19. 01:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!