Miért sírnak az emberek, hogy nincs pénz, ha Magyarországon van a legtöbb elhízott európában?
Ha tényleg nem lenne a magyaroknak pénzük, akkor nem lennének teli a gyorséttermek és nem állnának tele kosárral sorban a boltokban.
De ha van pénzük, akkor miért jajjgatnak folyton?
Egy normális hamburger 2-3000 Ft. Egy pizza 2-3000 Ft. Mellé egy üdítő 500-1000 Ft. És ez csak egy ebéd.
Ha csak ennyit eszel egy nap, az havonta 120 ezer Ft.
Ott a többi kiadás. Valljuk be aki így él azért megkeres 3-400 ezret. Az meg szerintem jó fizetés.
Én nem sírok, hogy sok vagy kevés a pénzem.
Csak nem értem, hogy ha 10-ből 4 ember dagi, akkor miért sír minden 2. ember.
Te magadtól vagy ilyen sötét vagy valaki segít hozzá?
Lehet neked ez új információ a világról, de amúgy sokkal olcsóbb egészségtelenül étkezni, mint egészségesen választékosan. Valamint az európai szegénység továbbra sem ugyan azt jelenti mint a fekete-afrikai.
"Mellé egy üdítő 500-1000 Ft."
A 2 literes gagyi üdítő kb 179Ft.
Az elhízott szegények max azt isszák.
Szerinted melyik a drágább és melyikben van több kalória?
1. Kenyér, tészta, disznózsír, krumpli, azaz a magyar ember hétköznapi étkezésének a 90%-a?
2. Zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű pékáruk, hal, sovány húsfélék?
Ne legyél már elmeroggyant.
Attól hogy tele a meki vagy burgerking még a többi 6 millió ember lehet csóró:D Ők tudod kenyeret vesznek sokat meg gatyi üdítőket és rengeteg tésztát mert az olcsóbb.
Azért kövérek mert ilyeneken élnek és nem sok pénzük van a gyümölcsökre,zöldségekre,halra stb ami az egészséges kategória mivel elég drága termékek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!