Fidesz szavazók! Szoktatok könyveket olvasni? Mi a kedvenc könyvetek? Ki a kedvenc írótok? Kb. hány könyvet olvastok el évente?
Ja, nem nem így gondoltam. Csak kíváncsi vagyok, hogy a pártpreferencia mennyire függ össze az irodalmi érdeklődéssel.
Bocsi, ha megsértettelek, az ellenzékiek körében is tervezek majd hasonló felmérést végezni.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Kezd már unalmas lenni ez a 2-3 munkanélküli troll, akik folyamatosan gyártják a kategóriába az értelmetlen kérdéseket.
#4 És jövő héten kezdődik az iskolai szünet, pár hát múlva vége az egyetemi vizsgaidőszaknak.
Itt fognak tobzódni a libsikeltető ivadékai unalmukban, gyártják majd szakmányban a zorbánozós kérdéseket.
Kérdező
Igen, szoktam könyveket olvasni. Mostanában főképpen szakmai könyveket amik kellenek a munkámhoz, szabadidőmben inkább rövidebb tanulmányokat, cikkeket, leírásokat amik épp érdekelnek - pl. ha van itt egy kérdés ami érdekel, akkor kicsit utána olvasgatok mielőtt beleszólok.
Amúgy kedvencem pl. a Harry Potter sorozat, vagy a Beavatott (kivéve az utolsó része), de szeretem általában fantasy könyveket.
#8 Nem csak te.
De eldöntheted - ahogy mások is - hogy hagyod magad provokálni és "visszaprovokálsz", vagy válaszolsz rendesen, hátha nem jön be a provokáció. Én ez utóbbit választottam. Hátha...
A Viktor című könyv a kedvencem.
Ez az egy könyvem van, de ezt mindennap elolvasom.
Így könyvespolc sem kell, az Orbán Viktornak szentelt oltáron tartom ezt is.
Ave Viktor!
Egy fidesz szavazó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!