Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz Európai...

Szerintetek lesz Európai Egyesült Államok?

Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 11:48
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
84%

#16. "A magyarokat meg hagyjuk ki belőle"

Tehát te már nem magyar vagy, hanem európai? :D Én értem, hogy valamilyen identitásprobléma miatt nagyon szeretnéd levetkőzni, de ez nem így megy. :DD

2022. jún. 9. 13:54
 22/42 anonim ***** válasza:
70%

#19. "Ok értettem. De hát szégyelljem én magam, mert valaki nem jut el odáig, hogy ki is lehet kapcsolni az “autocorrect”-et, és küldés előtt még vetni egy pillantást az üzenetre. :)"

Nézd. Lehet azt választani, hogy nem teszel úgy, mint aki nem tud elkülöníteni egy elgépelést egy helyesírási hibától, esetleg a magyar nyelv ismeretének hiányától, meg lehetsz egy autokorrektre ráfeszülő, egyéb érvek híján abba kapaszkodó ratyi is. Tessék választani! :)

2022. jún. 9. 13:56
 23/42 anonim ***** válasza:
23%
23# Nem feszültem rá, csak jót mosolyogtam rajta (mindegy is hogy elgépelés, vagy autocorrect, ennyit mindenki hibázik), és reagáltam hasonlóan. Sajnálom, ha az egód nem tűri. :)
2022. jún. 9. 14:19
 24/42 anonim ***** válasza:
69%

16, nincs olyan hogy európai identitás, ezt csak a barom belpestiek hiszik:

[link]

2022. jún. 9. 14:20
 25/42 anonim ***** válasza:
79%
#24. Nem az illető vagyok, akinek reagáltál, így az én egóm itt szóba sem jöhet. :) Ellenben én meg az autokorrekten rugózó balfékeket mosolygom meg. :D
2022. jún. 9. 14:32
 26/42 anonim ***** válasza:
Nem értem a fékek hogy jönnek ide, hogy tudnak rugózni, és miért csak a bal oldaliak?
2022. jún. 9. 14:49
 27/42 anonim ***** válasza:
Még néhány évszázadig biztos nem. Hogy utána mi lesz, azt már nem tudom megtippelni
2022. jún. 9. 15:00
 28/42 anonim ***** válasza:

#27. "fékek hogy jönnek ide"

Fékek és ellensúlyok, irány az EEÁ. :D

"bal oldaliak"

Ez ilyen beugratás akart lenni, hátha én is rugózom az autokorrekten, mint a balherék? :) Cuki.

2022. jún. 9. 15:18
 29/42 anonim ***** válasza:
Nem tudtam, hogy a méhészek oldal szerint megkülönböztetik a heréket. Azt hittem, csak a királynő van meg a herék.
2022. jún. 9. 15:27
 30/42 anonim ***** válasza:
8%

“ Fékek és ellensúlyok, irány az EEÁ. :D”

Az a baj, hogy eu-nál csak a motor hiányzik.

2022. jún. 9. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!