A konzervatív szocializmus,Utópiás szocializmus támogatja a Monarchiát is mint államformát,ha az együtt érez a munkásokkal és szoci elvek mentén vezeti az országot? Tehát hisz abban,hogy a monarchia és a szocializmus létezhet együtt a kormányzásban?
Figyelt kérdés
Az Utópiás szocializmusról mintha valami ilyesmit olvastam volna. És a Konzervatív szocializmusról is mintha hallottam volna ilyesmit?2022. jún. 4. 23:17
1/2 MDaniel98 válasza:
Hát a monarchiát általában a konzervatívok szokták támogatni, a szocializmusba szerintem viszont nem nagyon fér bele egy munkásosztály felett uralkodó "élősködő" ráadásul nemesi réteg, szóval szerintem azért nem támogatnák annyira, legfeljebb megtűrnék, ha nem zavarnak túl sok vizet.
2/2 A kérdező kommentje:
Igenigen erre lettem volna kíváncsi.
2022. jún. 10. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!